Το ΓΕΣ ομολογεί ότι οδηγεί τα παιδιά μας στην τρέλα διατάζοντας αντί για την πατρίδα να υπηρετούν μέχρι εξάντλησης στελέχη του

Οι καταγγελίες που δημοσιεύθηκαν στο Δίκτυο Σπάρτακος σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση στα ΚΑΑΥ του Αγίου Ανδρέα, αυτές τις εγκαταστάσεις δηλαδή όπου κάποιοι σε μια χρεοκοπημένη χώρα απολαμβάνουν σχεδόν τζάμπα διακοπές σε βάρος των συνανθρώπων τους, έλαβαν μεγάλες διαστάσεις.

Του Στρατή Μαζίδη

Το Δίκτυο προβαίνει τακτικά σε λυπηρές αποκαλύψεις όσον αφορά το τι συμβαίνει στον Στρατό Ξήρας και πως αντιμετωπίζονται οι στρατεύσιμοι όταν δεν υπάρχουν επικοινωνιακοί λόγοι με φωτογραφίες στο instagram. Στα ΚΑΑΥ λοιπόν ξεζουμίζονται άνθρωποι, διότι έτσι αντιλαμβάνεται το ΓΕΣ τη θητεία, ως υπηρεσία απέναντι στα στελέχη του και όχι τη χώρα. Στις αρχές του καλοκαιριού είχαν πάει φίλοι στα ΚΑΑΥ του Αγίου Ανδρέα και μας καλέσαν ένα βράδυ να πάμε να τους βρούμε. Αρνήθηκα διότι δε δέχομαι να ξεζουμίζεται κάποιος σε βάρος μου. Οι Ελληνες δεν στέλνουν τα παιδιά τους όμως για να υπηρετήσουν τη σχεδόν δωρεάν αναψυχή τρίτων.

Το Δίκτυο έβγαλε καταγγελία περί πιθανής αυτοκτονίας στα ΚΑΑΥ και σήμερα το πρωί επανήλθε με νέο κείμενο στρατεύσιμων που ισχυρίζονται ότι πρόλαβαν στο παρά πέντε αυτοκτονία συναδέρφου τους. Μα τι στην ευχή είναι αυτό που οδηγεί ανθρώπους να μην μπορούν να αντέξουν κάποιους μήνες μέχρι να φύγουν; 

Για ποιο λόγο να υπάρχουν ΚΑΑΥ; Γιατί κάποιοι απολαμβάνουν σχεδόν τζάμπα διακοπές; Ήθελαν να ακολουθήσουν αυτήν την σταδιοδρομία. Δεν τους πίεσε κανένας. Σε ποια άλλη χρεοκοπημένη χώρα που το οπλοστάσιό της σε λίγο θα είναι απαρχαιωμένο, συμβαίνει κάτι τέτοιο; Οι Τούρκοι φτάνουν στις ακτές μας, πυροβολούν ψαράδες, περικυκλώνουν νησιά και εμείς κρατάμε πάση θυσία τα...ΚΑΑΥ.

Αναφέρει λοιπόν η ανακοίνωση του ΓΕΣ μεταξύ άλλων που βγήκε στο ενδιάμεσο των δημοσιεύσεων του Δικτύου:

> Το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του ΚΑΑΥ εργάζονται με προσήλωση στις στρατιωτικές αξίες και αρετές

Ποιες αξίες και αρετές υπηρετούνται σε παραθαλάσσιες μονάδες διακοπών; Μαζεύουν με προσήλωση τις πευκοβελόνες όπως διαβάζουμε κατά καιρούς, λιώνουν στην κουζίνα ή καθαρίζουν τις παραλίες; Αυτό λέγεται δουλεία, όχι θητεία. Όποιοι θέλουν να κάνουν διακοπές, να τις πληρώνουν όπως όλοι οι Ελληνες φορολογούμενοι.

> Από το ΓΕΣ διατέθηκε άμεσα Ιατρός Ψυχολόγος, για την υποστήριξη του προσωπικού του ΚΑΑΥ.

Υπάρχει πιο άμεση ομολογία ότι η κατάσταση είναι δραματική διότι κάποιοι ζητούν από τα παιδιά μας αντί για την πατρίδα να υπηρετούν μέχρι τελικής πτώσης ανθρώπους που κάνουν διακοπές με προνομιακότατους όρους;

Στον κάθε άνθρωπο αξίζει σεβασμός και φυσικά σε εκείνον που βάζει σε αναμονή τη ζωή του για πολλούς μήνες.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...