Η Ελλάδα καίγεται και τελειώνει. Την σκοτώνει η ευρωδουλεία, η ανοησία, η παραλυσία

Η Ελλάδα καίγεται με όλη τη σημασία της λέξης. Οι βάναυσες περικοπές που επέβαλε το 4ο Ράϊχ στη χώρα μας για να επιτευχθεί το άπιαστο υπερπλεόνασμα του 3,5%, ήταν αναμενόμενο να αφήσουν ανάπηρη τη συντήρηση και ανάπτυξη των μέσων πυρασφάλειας.

Από: odosdrachmis.gr

Αλίμονο. Την ώρα που όλοι οι Ευρωπαϊκοί λαοί ξεσηκώνονται και αγωνίζονται για την αποτίναξη της νεο-γερμανικής κατοχής, εδώ στην Ελλάδα, στην πρωταθλήτρια της Ευρωπαϊκής φτώχειας, το 4ο Ράϊχ με το “πάση θυσία στο ευρώ” σκοτώνει και καίει τη χώρα. Δημόσιες υποδομές, υγεία, πρόνοια, συντάξεις, μισθοί εξανεμίζονται. Καταιγίδα φόρων άμεσων και έμμεσων,υποκλοπή των σπιτιών μας, της ιδιωτικής και της δημόσιας περιουσίας, όλα στο σφυρί. Η χώρα καίγεται στην κυριολεξία, καταστρέφεται, ποδοπατείται,ανασκολοπείται,εξαϋλώνεται.

Η ανεργία κάνει πάρτι. Οι μισοί Έλληνες εργάζονται με μισθούς πείνας των 500-600 ευρώ. Οι συντάξεις, οι επικουρικές, τα εφ’ άπαξ έχουν κατακρεουργηθεί. Η φοροκαταιγίδα χτυπά αλύπητα όλους, μισθωτούς,ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρηματίες,αγρότες. Χιλιάδες επιχειρήσεις κλείνουν ή δραπετεύουν στο εξωτερικό. Οι αυτοκτονίες αποτελούν καθημερινή πραγματικότητα. Πάνω από 100.000 νέοι και νέες ξενιτεύονται κάθε χρόνο στα ξένα για μια καλύτερη μοίρα στον ήλιο.

Τα νοσοκομεία έχουν αποσαθρωθεί, τα φάρμακα εξαφανίζονται. Τα καύσιμα πανάκριβα λόγω τεράστιων φόρων έχουν γίνει απλησίαστα. Η βενζίνη και το πετρέλαιο στην Ελλάδα είναι η πιο ακριβά απ’ ότι σε όλη την Ευρώπη, παρ’ όλη την πτώση κατά 70% των τιμών αργού πετρελαίου. Εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες δεν έχουν ρεύμα ή καύσιμα για θέρμανση. Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες συντηρούνται με συσσίτια.

Οι αποταμιεύσεις των Ελλήνων πολιτών, οι περιουσίες που συγκέντρωναν επί χρόνια τώρα, εξαϋλώνονται. Σπίτια και επιχειρήσεις βγαίνουν σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Τραπεζικές καταθέσεις, ακόμα και σε θυρίδες,μισθοί, συντάξεις κατάσχονται, συχνά και για ελάχιστα χρέη. Τα capital controls ζουν μας ήρθαν μαζί με τον “ευρωπαράδεισο” και παραμένουν πάντα εδώ ακόμα και τώρα που βγαίνουμε στις…αγορές μαζί με το μνημόνιο της γραβάτας. Η ιδιωτική και η δημόσια περιουσία μας υφαρπάζεται από τους ξένους εισβολείς, από Γύπες των αγορών.

Επακόλουθο όλων αυτών, εκτός των άλλων, είναι η ταπείνωση που υφιστάμεθα από τους γείτονες, όχι μόνο από τους Τούρκους αλλά και από τα Σκόπια και τους Αλβανούς. Στις ακραίες προκλήσεις του Σουλτάνου, οι “σύμμαχοί” μας μιμούνται τον Πόντιο Πιλάτο. Άλλωστε, η ένταση τους βολεύει. Έτσι μας πουλάνε περισσότερα όπλα,το χρέος μας μεγαλώνει, η εξάρτησή και η υποτέλεια το ίδιο.

Μας έσπρωξαν σε μια παγίδα χρέους που δημιουργήθηκε κυρίως μέσα στην ευρωζώνη. Και μας έβαλαν στο γύψο για 60 χρόνια, απαιτώντας να καταβάλλουμε ετησίως 15%-20% του ΑΕΠ, δηλ. πα΄νω από 19 δις ευρώ ετησίως, ποσά που καμιά χώρα στον κόσμο δεν μπορεί να καταβάλλει και η οικονομία της να επιβιώσει.

Την ίδια ώρα, εισρέουν μαζικά παράνομοι μετανάστες που εγκλωβίζονται στη χώρα αφού τα σύνορα προς τον βορρά έχουν κλείσει. Τα παιδιά μας μεταναστεύουν μαζικά, οι θάνατοι είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις, η χώρα γερνάει και οδηγείται σε αργό θάνατο. Χάνουμε την πατρίδα μας χωρίς να πέσει ούτε μια ντουφεκιά. “Δειλοί μοιραίοι και άβουλοι αντάμα,προσμένουμε ίσως κάποιο θαύμα”.

Η χώρα τελειώνει. Και όμως υπάρχουν ακόμα ευρωγενίτσαροι καθεστωτικοί ινστρούχτορες που ψεκάζουν τους πολίτες από τα συστημικά και ελεγχόμενα απόλυτα ΜΜΕ για τη μοναδική επιλογή του “πάση θυσία στο ευρώ”. Και το χειρότερο, υπάρχουν ακόμα ευεπίφοροι στο ψέκασμα που τους ακούνε. Δεν βλέπουν το δάσος αλλά το δέντρο. Τους δείχνεις το φεγγάρι και βλέπουν το δάχτυλο.

Δεν βλέπουν, ή κάνουν πως δεν βλέπουν πως η Ευρώπη της Γερμανίας μόνο πάιρνει και τίποτα δεν δίνει. Το ζήσαμε σκληρά με τις πρόσφατες πυρκαγιές όπου οι Εταίροι μας άφησαν μόνος με την πύρινη κόλαση. Μας γέμισαν με παχιά λόγια συμπαράστασης, αλλά δεν έβαλαν το χέρι στην τσέπη να βοηθήσουν.

Οι ευρωψεκασμένοι δεν κοιτούν τα χάλια μας, τα χάλια τους, και λένε ότι αν γυρίσουμε στη δραχμή θα μπούμε στην κόλαση. Ενώ η σημερινή κόλαση είναι ένα ένα περαστικό…αεράκι. Έχουν δεχθεί αδιαμαρτύρητα και αμελέτητα ότι, όλα αυτά που παθαίνουμε σήμερα οφείλονται σε δικές μας αμαρτίες του παρελθόντος και καλώς τα παθαίνουμε. Γελοιότητες και αστειότητες για μικρά παιδιά.

Εκπρόσωποι των ευρωραγιάδων και των ψεκασμένων, κυβέρνηση αξιωματική και αντιπολίτευση, μαζί με τα κομματίδια της διαπλοκής, τραγικοί, αλλήθωροι, καρεκλολάγνοι,δουλικοί, ευρωγενίτσαροι, εκπρόσωποι μιας χώρας εγκλωβισμένης σε παγίδα χρέους, ψελλίζουν κορώνες αντίστασης ηρωικά και πένθιμα. Ρίχνουν τουφεκιές στον αέρα, έτσι για την τιμή των όπλων.

Αφού ο ελληνικός λαός δεν ξεσηκώνεται μαζικά από την πολυθρόνα και δεν πετροβολά την Ευρώπη του 4ου Ράϊχ, το “πάση θυσία στο ευρώ”και τους κατοχικούς εκπροσώπους τους,είναι φυσικό επακόλουθο να πληρώνει πολύ ακριβά το μάρμαρο. Και θα το πληρώσει ακόμα πιο ακριβά αν δεν ξυπνήσει εγκαίρως. Γιατί αν συνεχιστεί η σημερινή τραγωδία, όπως πάμε, στο τέλος δεν θα υπάρχει κανένας εδώ για να τον πετροβολήσουμε. Η Ελλάδα τελειώνει. Την σκοτώνει η ευρωδουλέια, η ανοησία και η παραλυσία.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...