Οι δύο αιχμάλωτοί μας στα χέρια αυτού του παράφρονα - Ο Ερντογάν απειλεί τις ΗΠΑ με το υπερόπλο της...κατάρας των Τούρκων

Freepen.gr - Ο Ταγίπ Ερντογάν βρίσκεται είτε λίγο πριν την έξοδό του από την κεντρική πολιτική σκηνή, είτε ένα βήμα από το τρελάδικο με όσα λέει, εκτός βέβαια και αν πουλά φούμαρα στο πόπολο.

Αυτή τη φορά μιλώντας στο Ρίτζε, τη γενέτειρά του, έκανε λόγο για οικονομικό πόλεμο σε βάρος της Τουρκίας όπου δολάρια, ευρώ και χρυσός είναι οι σφαίρες, ρουκέτες και πύραυλοι που εκτοξεύονται σε βάρος της χώρας.

Ο Ερντογάν προέτρεψε το λαό του να δείξει στις ΗΠΑ ότι η αντοχή τους δεν προέρχεται από τα χρήματα αλλά την πίστη στον αλλάχ με το πλήθος να αλαλάζει "τακμπίρ" (ο αλλάχ είναι μεγάλος).

Ωστόσο πήγε ένα βήμα παραπέρα προειδοποιώντας τον Ντόναλντ Τραμπ και τις ΗΠΑ με το νέο τουρκικό υπερόπλο, τις κατάρες. Ο Ερντογάν είπε ότι όσοι έλαβαν θέση εναντίον της Τουρκίας θα πληρώσουν ένα τίμημα τόσο στην περιοχή όσο και στην εσωτερική πολιτική τους, ισχυριζόμενος όποιος έτυχε της κατάρας των Τούρκων τελικα περιέπεσε σε προβλήματα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Οι δύο Ελληνες αιχμάλωτοι βρίσκονται στα χέρια αυτού του ανθρώπου, ο οποίος μάλιστα έχει ελληνική καταγωγή από τον πατέρα του και το γνωρίζει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail