Άκου φίλε Δημόσιε Υπάλληλε


Εδώ και καιρό, ανεβάζοντας τον αριθμό των φίλων μου, εμφανίστηκαν και κάποιοι Δημόσιοι Υπάλληλοι. Οι οποίοι δημόσια ή ιδιωτικά, μου έλεγαν:
-Μη τσουβαλιάζεις όλο το κόσμο,
-Δεν είμαστε όλοι ίδιοι,
-Καποιοι δουλεύουμε ενώ οι άλλοι κάθονται και λουφάρουν,
-που να δεις τι δουλεια βγαζω εγω,
-Εξυπηρετώ και μετά τις 12:30 που ειναι οι ώρες εξυπηρέτησης κοινου,
κτλ, κτλ, κτλ….
Άκου φίλε Δ.Υ….
Σε άφησα εδώ και καιρό χωρίς απάντηση, για να μαζέψω υλικό.
Οπότε ήρθε η ώρα να σου απαντήσω:

1ον. Δεν είσαι ήρωας ή σου αξίζει κανένα παράσημο που απλά κάνεις τη δουλειά σου!

2ον. Είσαι στο γραφειάκι σου απολαμβάνοντας 5ήμερο, οχτάωρο, με άδειες, γονικες άδειες, άδειες εγκυμοσύνης και λοχείας, αργίες, απεργίες, και όλα τα όμορφα συνδικαλιστικά της Ελλάδας που ΚΑΙ ΕΣΥ δημιούργησες απεργώντας!

3ον. Σαν ταμίας σε μία ΔΕΚΟ ή εφορία π.χ., πάιρνεις 2-3 φορές τα χρήματα που παίρνει π.χ. μία ταμίας σε ένα fast food, η οποία εκτός από ταμίας, φτιάχνει καφέδες, σαντουιτς και τρέχει πανικόβλητη περνώντας 8 ώρες όρθια, και όταν μείνει έγκυος, δουλευει με τη κοιλιά στο στόμα!

4ον. Καθημερινα, εσύ που λες ότι εργάζεσαι, βλέπεις γύρω σου συναδέλφους σου να λουφάρουν και να μήν εργάζονται, δηλαδή να ληστευουν το κράτος και κατα συνέπεια, εμάς τους φορολογούμενους και δε μιλάς, λόγω συναδελφικής αλληλεγγύης. Αυτό νομικά, διώκεται.


Αν εγώ έβλεπα καποιον που έκλέψε το παιδί σου στο δρόμο ή λήστευε το μαγαζί σου και μπορούσα να τον καταγγείλω αλλά έκανα τα στραβά μάτια γιατί ήταν γειτονας ή φίλος μου, πως θα με χαρακτήριζες;

5ον.Για το «δεν είμαστε όλοι ίδιοι» άκου φίλε μου και αυτό… Όταν κάνεις παρέα με εγκληματίες, γνωρίζεις τις πράξεις τους και δε το καταγγέλεις, είσαι συνένοχος!

6ον. Σε οποιαδήποτε ευρωπαική χώρα οι δημόσιες υπηρεσιες και οι τράπεζες, έχουν εκυπηρέτηση κοινού μέχρι τη στιγμή που κλείνουν! Δε θα πάρεις μετάλιο γιατί εξυπηρέτησες καποιον στις 12:45 και μάλιστα πρέπει να είσαι περήφανος γι αυτο, με τη συνειδηση σου καθαρη….

7ον. Κοίτα το χάλι σου: Ζεις σε μία χώρα που υπερηφανέυεσαι όχι για το αυτονόητο αλλά για το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ!!!

(Τη συνέργεια στο έγκλημα…. άσε την απ’εξω γιατί πονάει….)

Παναγιώτης Γ. Κορφοξυλιώτης

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail