Οι μισθοφόροι της Τουρκίας βιάζουν γυναίκες και απαγάγουν αμάχους στην κατεχόμενη Αφρίν

Πριν την επίθεση της Τουρκίας στην Αφρίν επικεφαλής της διοίκησης ήταν μια γυναίκα. Πριν την επίθεση της Τουρκίας στην Αφρίν και την κατοχή που ακολοθούθησε, Κούρδοι, Άραβες, Σύριοι, Γιεζίντι, Χριστιανοί  και Μουσουλμάνοι ζούσαν αρμονικά.

Μελίνα Κονταξή

Τώρα ένα μεγάλο μέρος των κατοίκων ζουν ως πρόσφυγες καθώς αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους ενώ όσοι έμειναν πίσω ζουν μέσα στον τρόμο. Η ιστορία της γυναίκας στο βίντεο που περιγράφει το βιασμό της από ομάδα πιστή στην Τουρκία και συγκεκριμένα τους ισλαμιστές της Suliman Shah καθώς και η αναφορά της στο γεγονός ότι τον τρόμο των πολλαπλών βιασμών δεν έζησε μόνο αυτή αλλά και άλλες γυναίκες μας δίνει μια εικόνα για την κόλαση, στην οποία μετέτρεψε ο τουρκικός στρατός τη φιλήσυχη Αφρίν που σχεδόν δεν είχε αγγίξει ο συριακός εμφύλιος.



Η τραγωδία γίνεται μεγαλύτερη από το γεγονός ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι εσωτερικά εκτοπισμένη και η οικογένειά της δεν είχε κανένα άλλο μέσο επιβίωσης από την εργασία για τη συγκεκριμένη ομάδα.

Ο ανδρας δούλευε για την Suliman Shah και ο διοικητής του βίασε τη γυναίκα! Κύπρος κι Αφρίν βιασμοί, απαγωγές, εγκατάσταση εποίκων. Διαρκή εγκλήματα για τα οποία θα έρθει η ώρα της δικαιοσύνης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail