Η καταστροφή, καταστροφή αλλά στα ΚΑΑΥ στον Αγιο Ανδρέα τρέχουν για να συνεχίσουν κάποιοι τις σχεδόν τζάμπα διακοπές τους

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, για την αποκατάσταση των υλικών ζημιών που προκλήθηκαν στο Κέντρο Αποκατάστασης Απωλειών Υγείας (ΚΑΑΥ) Αγίου Ανδρέα, υλοποιούνται τα παρακάτω:

- Εργασίες 7 τεχνικών συνεργείων για την αποκατάσταση των φθορών στις εγκαταστάσεις του ΚΑΑΥ.

- Εργασίες αποκατάστασης από το ΔΕΔΔΗΕ του δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος του Λόχου Διοίκησης του ΚΑΑΥ, η λειτουργία του οποίου διασφαλίζει και την εύρυθμη λειτουργία ολόκληρου του Κέντρου. Οι ανάγκες του καλύπτονται προσωρινά με τη λειτουργία ηλεκτροπαραγωγού ζεύγους (Η/Ζ).

H επόμενη παραθεριστική σειρά, η έναρξη της οποίας έχει προγραμματιστεί στις 09 Αυγούστου 2018, θα λειτουργήσει με το 1/3 της δυναμικότητας του Κέντρου, με σταδιακή αύξηση, ανάλογα με την πορεία αποκατάστασης των ζημιών. Θα τηρηθεί αναλογική κατανομή, σε όλες τις κατηγορίες των δικαιούχων.

Χθες μάλιστα διαβάζαμε σε μεγάλα ηλεκτρονικά ΜΜΕ ρεπορτάζ και επικριτικά άρθρα για ανθρώπους που πήγαν να κάνουν ένα μπάνιο στο Μπλε Λιμανάκι. Για τα ΚΑΑΥ που τρέχουν να ανοίξουν ξανά σε λίγες ημέρες, στα οποία ξεπατώνονται οι στρατεύσιμοι (λες και αυτή είναι η δουλειά τους) για να κάνουν κάποιοι προνομιακά σχεδόν τζάμπα διακοπές και να παιρνούν ωραία (σε βάρος των άλλων), δεν είδαμε κάτι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail