Αυτό που πρέπει να γίνεται παντού - Μουσουλμάνοι στην Ελβετία δεν έλαβαν υπηκοότητα γιατί αρνήθηκαν χειραψία με ανθρώπους του αντίθετου φύλου


Όποιος έρχεται σε μια χώρα είναι υποχρεωμένος να αποδεχθεί τις συνήθειες της χώρας και όχι οι κάτοικοι της χώρας να αλλάξουν τις δικές τους. Όπως αναφέρει το BBC, zευγάρι μουσουλμάνων δεν έλαβε την ελβετική υπηκότητα επειδή κατά την συνέντευξή τους αρνήθηκαν να δώσουν τα χέρια με εκπροσώπους του αντίθετου φύλου.

Οι ελβετικές αρχές είπαν ότι αυτοί που θέλουν να γίνουν Ελβετοί πολίτες πρέπει να είναι καλά ενταγμένοι στην ελβετική κοινωνία και να δείχνουν πως συνδέονται με την Ελβετία, τους θεσμούς της και το νομικό της σύστημα. 

Οι ελβετικές αρχές τόνισαν τα αυτονότητα που αποτελούν ασπίδα προστασίας τόσο των ντόπιων όσο και των πραγματικών προσφύγων και των νόμιμων μεταναστών.

Μελίνα Κονταξή

pixabay: Werni Werni / pixabay
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail