Αλέξη βρήκαμε την...Ιθάκη αλλά χάσαμε τα πάντα, δεν υπάρχει ούτε Λαέρτης, ούτε Τηλέμαχος, ούτε Πηνελόπη

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας πήγε στην Ιθάκη για να δώσει την επόμενη θεατρική παράστασή του σε μια χώρα που έχει καταστραφεί και με τη δική του καθοριστική συμμετοχή. Ο Τσίπρας ήταν ο άνθρωπος που έλαβε εντολή να σταματήσει το κακό. Αυτός όμως το διαιώνισε και το μεγιστοποίησε.

Του Στρατή Μαζίδη

Έφτασε λοιπόν στην Ιθάκη. Δεν υπάρχει όμως ούτε Λαέρτης, ούτε Τηλέμαχος, ούτε Πηνελόπη. Βρήκαμε την επικοινωνιακή Ιθάκη μας στο διάγγελμα. Υπάρχει όμως και μια πραγματικότητα. Χάσαμε τη δουλειά μας γιατί ήμασταν πια μη συμφέροντες υπάλληλοι, μας πήραν το σπίτι διότι μη έχοντας δουλειά πως να βγάλουμε το δάνειο ή μας έγινε κατάσχεση αφού δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε τους τεχνητούς φόρους.

Μας άρπαξαν το υστέρημα με την υπερφορολόγηση και μετά με τα capital controls για να το ρουφήξουν όλο. Τώρα ετοιμάζουν το...περιουσιολόγιο για να φορολογούν κάθε χρόνο τα ήδη φορολογημένα, το δακτυλίδι της γιαγιάς, την εικόνα του Αι Γιώργη από τη Σμύρνη που έσωσε ο παππούς.

Μας στέρησαν τα παιδιά μας, τα αδέρφια μας, τους φίλους μας που έριξαν μαύρη πέτρα πίσω τους εγκαταλείποντας την Ελλάδα μια για πάντα.

Ο Τσίπρας συνέβαλε σε όλα αυτά διότι από το δικό χέρι έφυγε η χαριστική βολή.

Λέμε λοιπόν ότι βρήκαμε την Ιθάκη. Εκεί όμως δεν υπάρχει κανείς. Η Ελλάδα τέλειωσε στα δικά μας χέρια.

 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail