Τούρκος αρθρογράφος: «οι ΗΠΑ στέλνουν βόμβες ομοφυλοφιλίας εναντίον των εχθρών τους!»

Freepen.gr - Ο Μέχμετ Μπάρλας, ένας αυστηρά φιλοκυβερνητικός Τούρκος αρθρογράφος, υποστήριξε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες στέλνουν ειδικές βόμβες εναντίον των εχθρών τους που προκαλούν ομοφυλοφιλία μεταξύ του αρσενικού πληθυσμού ή αποστέλλουν φυσιολογικές βόμβες που σκοπεύουν να σκοτώσουν όλον τον πληθυσμό.

Ο Μπάρλας έκανε αυτές τις αμφισβητούμενες παρατηρήσεις στη στήλη του στη φιλοκυβερνητική Ημέρα Sabah της Δευτέρας, η οποία διοικείται από τον αδελφό του Berat Albrayrak, ο υπουργό Οικονομικών της Τουρκίας και γαμπρό του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Μπάρλας υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ διεξήγαγαν επιστημονικές εργασίες το 1944 για την παραγωγή βόμβας που θα προκαλούσε ομοφυλοφιλία μεταξύ των Ιάπωνων στρατιωτών κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Είπε ότι τα έγγραφα για αυτό το σχέδιο έχουν ληφθεί από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϊ πριν από αρκετά χρόνια.

«Όταν οι ΗΠΑ γίνουν εχθρός μιας χώρας και αποφασίσουν να πολεμήσουν εναντίον της, σχεδιάζουν να ρίξουνι μια βόμβα που είτε θα αλλάξει τον σεξουαλικό προσανατολισμό του λαού αυτής της χώρας είτε θα σκοτώσει όλους τους ανθρώπους της», έγραψε ο Μπάρλας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail