Δεν είναι μόνο απατεώνες αλλά και ηλίθιοι - Τα Λεύκη Κράνη διασώζουν παιδιά από ερείπια με πεντακάθαρα ρούχα και δίχως γρατζουνιά

Freepen.gr - Οι απατεώνες τρομοκράτες των Λευκών Κρανών που κάποιοι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως αυθεντίες υπερασπίζονται, σε μια ακόμη αποτυχημένη κινηματογραφική υπερδιάσωση. Η "ταινία" γυρίστηκε στο Bal el Hawa (κυριολεκτικά το χαβά τους) του Idlib. Προφανώς πάλι ο κακός Ασαντ αστόχισε και βομβάρδισε παιδιά αντί για τρομοκράτες.

Και ω του θαύματος, εκεί που παλεύουν με τα χαλάσματα οι...διασώστες, βγαίνει το πρώτο παιδί. Ο οπερατές βέβαια ενώ βρισκόταν ακριβώς στο σημείο της...τρύπας έχει απομακρυνθεί. Το παιδί "σώζεται" μέσα από τα ερείπια δίχως ούτε μια γρατζουνιά και με τα ρούχα του πεντακάθαρα όπως όταν τα πρωτοπήρε. Μετά ακολουθεί και δεύτερο παιδί. Και δεύτερο θαύμα. Τα ρούχα σε εξαιρετική κατάσταση και το ίδιο ατσακάλωτο.

Ο σκηνοθέτης δεν σκέφτηκε να ρίξει λίγο ταλκ στα παιδιά, να τους λερώσει τα ρούχα, να τους βάλει λίγο πελτέ τομάτας και να τους πει να κλάψουν.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail