Πρόεδρος Σκοπίων: Η συμφωνία του ονόματος, μας υποτάσσει στην Ελλάδα!


Αντίθετα η κυβερνητική παρουσία δεν έγινε ευπρόσδεκτη στο Κρούσεβο. Μάλιστα, ο υπουργός Δημόσιας Διοίκησης και Κοινωνίας της Πληροφορίας, Ντάμιαν Μαντέφσκι χαρακτήρισε την ομιλία του Ιβάνοφ ως διάδοση του μίσους.


«Ο Γκιόργκε Ιβάνοφ δεν είναι άξιος του αξιώματος που έχει. Προσπάθησε και πάλι να δει τη χώρα μεμονωμένα, όπως έφερε τη χώρα μαζί με τον πολιτικό του μέντορα, Νίκολα Γκρούεφσκι. Σήμερα ο Ιβάνοφ καταστρατήγησε τα συμφέροντα της χώρας ενάντια στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ», είπε ο Μαντσέφσκι για την ομιλία του Ιβάνοφ στο Μέτσκιν Κάμεν.

Ο πρόεδρος των Σκοπίων, Γκιόργκε Ιβάνοφ τόνισε στην ομιλία του:

«Είναι ψέμα ότι αυτή η ελληνική συμφωνία εγγυάται την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ. Χωρίς πραγματική μεταρρύθμιση, χωρίς την καταπολέμηση της διαφθοράς, χωρίς την καταπολέμηση της πολιτική ελίτ και την καταπολέμηση του πελατειακού κράτους, δεν θα υπάρξει ένταξη στην Ένωση και στο ΝΑΤΟ. Και να αποδεχθούμε την επιζήμια ελληνική συμφωνία για να αλλάξουμε το σύνταγμα της ‘Μακεδονίας’, η ένταξη στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ δεν θα ακολουθήσει αυτόματα. Με την αποδοχή αυτής της συμφωνίας κόβουμε αυτό που πραγματικά είμαστε και κανείς δεν μας διαβεβαιώνει ότι θα ανοίξουν οι ορίζοντές μας», είπε ο πρόεδρος των Σκοπίων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι ψέμα ότι με αυτή τη συμφωνία η ‘Δημοκρατία της Μακεδονίας’ θα γίνει τελικά ισότιμη οντότητα με την Ελλάδα. Αντίθετα, ο πρόεδρος Γκιόργκε Ιβάνοφ τόνισε ότι η συμφωνία αυτή όχι μόνο υποβάθμισε τα κεκτημένα μας δικαιώματα στα Ηνωμένα Έθνη, αλλά θέτει τη ‘Μακεδονία’ σε θέση υποταγής και εξάρτησης από τη Δημοκρατία της Ελλάδας. Επειδή με αυτήν τη συμφωνία η Ελλάδα αποκτά το δικαίωμα να παρεμβαίνει στο γενικό καλό της Δημοκρατίας μας, σημειώνει το δημοσίευμα.


(Στοιχεία από infomax.mk)
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...