Οι φαντάροι πρόλαβαν απόπειρα αυτοκτονίας συναδέλφου στα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα

Τελικά το κακό παραλίγο να γίνει. Οι εξοντωμένοι φαντάροι που υπηρετούν στα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα γλίτωσαν την τελευταία στιγμή συνάδελφο που αποπειράθηκε να Αυτοκτονήσει.


Γιατί η Αυτοκτονία φαντάζει ως η τελευταία διέξοδος για τους φαντάρους που υποχρεώνονται σε 13 ώρες δουλικής εργασίας τη μέρα, σε ακραία επικίνδυνες συνθήκες για τους φαντάρους που λιώνουν μέσα στα καμμένα.

Τους είχαμε προειδοποιήσει: ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.

Το ότι οι συνθήκες ακραίας εκμετάλλευσης, προσβολών από τα στελέχη και τους στρατιωτικούς παραθεριστές θα οδηγούσαν σε Απόπειρα Αυτοκτονίας, είναι κάτι για το οποίο είχαμε προειδοποιήσει το ΓΕΣ και το Υπουργείο Άμυνας.

Είχαμε ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ να πάρουν μέτρα γιατί αλλιώς θα θρηνήσουμε.

Δεν μας άκουσαν και ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ πραγματοποιήθηκε στα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα!

Οι Υπουργοί Άμυνας Πάνος Καμμένος και Φώτης Κουβέλης, αλλά και ο ΑΓΕΣ Στεφανής είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ και στέκουν ΕΧΘΡΙΚΑ απέναντι στην νεολαία.

Ακόμη και η ανακοίνωση του ΓΕΣ που επιχειρεί να απαντήσει στις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ουσιαστικά μας δικαιώνει.

Διαβάζουμε:

Από το ΓΕΣ διατέθηκε άμεσα Ιατρός Ψυχολόγος, για την υποστήριξη του προσωπικού του ΚΑΑΥ.

Ας μας απαντήσουν οι Καμμένος-Κουβέλης-Στεφανής, αφού δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα και οι συνθήκες είναι ιδανικές, γιατί έστειλαν τον Ιατρό Ψυχολόγο;

ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΜΕΝΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ

Εμείς τους καλούμε να διαβάσουν την νεώτερη καταγγελία των φαντάρων από τα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα. Και πάλι δεν κάνουμε καμιά παρέμβαση, αφήνοντας την επιστολή όπως ακριβώς απηχεί την ΑΓΩΝΙΑ και την ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ των συναδέλφων.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Όπως μας λένε η τελευταία καταγγελία τους ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ πολύ τόσο τη διοίκηση όσο και τα στελέχη, αλλά τίποτε ουσιαστικό δεν άλλαξε.

Η ανθυπασπίστρια του διοικητή τιμωρεί τους φαντάρους με το έτσι θέλω, "παίζοντας το εξουσία". Όσο για τον Αρχιλοχία, εκβιάζει τους φαντάρους με βαριές ποινές στην περίπτωση που κάποιος, για διάφορους λόγους -ελεύθερος υπηρεσίας για λόγους υγείας κλπ- δεν συμμετέχει στις καθαριότητες που διαρκούν ατελείωτες ώρες.

Η κατάσταση παραμένει ίδια με την διοίκηση του ΚΑΑΥ να αδιαφορεί για τα πάντα ενώ η αυτοκτονία είναι δεδομένη πλέον.

Δεν αποκλείεται να γίνει γιατί πολλοί φαντάροι δεν αντέχουν.
Όλοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, σωματικά και ψυχολογικά.
Φοβούνται να μιλήσουν και έχουν ως μοναδική λύση την αυτοκτονία καθώς καθημερινά ασκείτε μεγάλο μπούλινγκ.
Υπάρχει άτομο στο ΚΑΑΥ που έκανε απόπειρα και τον γλιτώσαμε την τελευταία στιγμή!
Εμείς δεν κάνουμε τις καταγγελίες χωρίς λόγο.
Τις κάνουμε γιατί δεν μας ακούει κανένας και δεν έχουμε που αλλού να στραφούμε.
Σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε αυτοκτονία συναδέλφου για τον στρατό του κυρίου Καμμένου, ούτε του κυρίου Στεφάνη .
Δώσαμε τα πάντα και για την αποκατάσταση του καμένου ΚΑΑΥ, ενώ καθημερινά βοηθάμε και εξυπηρετούμε τους παραθεριστές σε ότι και αν θέλουν.
Αλλά αυτό που πρέπει να γνωρίζετε και να το μάθει όλος ο κόσμος είναι ότι ακόμα και οι παραθεριστές μας αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδια, όπως και η διοίκηση του ΚΑΑΥ.
Μαζί φαντάροι κλαίνε καθημερινά σε γωνίες σε τουαλέτες ... όπου βρουν, ενώ τα βράδια σκέφτονται την αυτοκτονία.
Εμείς ευχαριστούμε το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος για την δράση και την στήριξη που μας έδωσε και ελπίζουμε να τελειώσει αυτό το θέμα με τα ΚΑΑΥ.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...