Ευτυχώς που της Παναγίας έπεσε καθημερινή, αλλιώς θα τη βρίζαμε όπως όλες τις υπόλοιπες ημέρες

Ευτυχώς που η εορτή της Κοίμισης της Θεοτόκου έπεσε Τετάρτη και όχι πχ Σάββατο ή Κυριακή. Διότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα την έβριζαν πάλι αρκετοί όπως συνηθίζουν όλη την υπόλοιπη χρονιά.

Του Στρατή Μαζίδη

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Βλέπουμε ματς; Την επικαλούμαστε. Συμβαίνει μια στραβή στο φανάρι ή το ΣΤΟΠ με κάποιον; Ξανά το ίδιο. Έχουμε μια οποιαδήποτε αστοχία; Πάλι θα την πληρώσει. Μέχρι και πρωταγωνίστρια την κάναμε σε ανέκδοτα.

Βέβαια όλα αυτά πάνε περίπατο μόλις συμβεί κάτι και τα χρειαστούμε. Τότε αρχίζουμε τα Παναγία μου και Παναγία μου, όπως ο βενζινοπώλης στο γνωστό βίντεο στο youtube που την υβρίζει διαρκώς για το παραμικρό μέχρι την στιγμή που γίνεται σεισμός αρχίζει αμέσως να την επικαλείται.

Γιατί μέσα σε όλα τα άλλα, είμαστε και αθεόφοβοι! Αυτό βέβαια διαπιστώνεται πιο εύκολα όταν ρίχνουμε μια ματιά γύρω μας και βλέπουμε την κοινωνία μας.

---
photo: dimitrisvetsikas1969 / pixabay
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail