Μετά τα πολυβόλα η Καλάσνικοφ ετοιμάζει ηλεκτρικό σούπερ αμάξι!

Freepen.gr - Η ρωσική Kalashnikov Concern αναπτύσσει την τεχνολογία ενός ηλεκτρικού supercar, το οποίο αναμένεται να καταστεί ανταγωνιστής των παγκόσμιων ηγετών στον τομέα αυτό, συμπεριλαμβανομένου του Tesla, δήλωσαν άνθρωποι της εταιρείας στο πρακτορείο Sputnik.

"Αναπτύσσουμε τη δική μας ιδέα ενός ηλεκτρικού supercar βασισμένου σε πολλά πρωτότυπα συστήματα που δημιουργήθηκαν από την εταιρεία. Αυτή η τεχνολογία θα μας επιτρέψει να είμαστε σε θέση να ευθυγραμμιστούμε με τους κατασκευαστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων στον κόσμο, όπως η Tesla, και να τους ανταγωνιστούμε. Η εμπειρία των ηγετών της παγκόσμιας αγοράς μας ενέπνευσε για την υλοποίση της ιδέας μας" ανέφερε.

Όπως σημειώνει η εταιρεία, το μελλοντικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα διαθέτει έναν κοινό ενσωματωμένο υπολογιστή με δικό του σχεδιασμό, ο οποίος θα επιτρέπει την παρακολούθηση της κατάστασης του κινητήρα, του μετατροπέα και της μπαταρίας.

Σύμφωνα με την Kalashnikov, στο μέλλον, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο, που δημιουργήθηκε με βάση την τεχνολογία που αναπτύσσεται, θα μπορεί να παράγει ταχύτητα αρκετές φορές υψηλότερη από αυτή των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που παράγονται από την ίδια.

Η ονομαστική ισχύς του CV-1 του Kalashnikov είναι 220 kW, η μέγιστη ισχύς είναι 500 kW. Η αυτονομία τυ είναι 350 χλμ. Η Kalashnikov δημιούργησε πρόσφατα πολλά ηλεκτρικά οχήματα, μεταξύ των οποίων και τα UV-4, που προορίζονται για την αγορά Ι.Χ. Η ισχύς της είναι μέχρι 50 kW και η μέγιστη ταχύτητα είναι 80 χιλιόμετρα την ώρα.

Φωτογραφίες: kalashnikov.media












Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail