Τον λήστεψαν, του πήραν ό,τι είχε, του έβγαλαν τα ρούχα, τον απήγαγαν και όταν επέστρεψε, παρέθεσαν λαμπρή δεξίωση προς τιμήν του!

FreeToUseSounds / pixabay
Έφυγε κάποιος να πάει σε μια δουλειά ακολουθώντας συγκεκριμένα διαδρομή. Θεωρητικά ήξερε καλά την περιοχή και τις διόδους. Γνώριζε επίσης πως σε ορισμένα σημεία εγκυμονούνται κίνδυνοι. Μέχρι που κάποια στιγμή χάθηκαν τα ίχνη του.

Του Στρατή Μαζίδη

Τελικά μετά από αρκετές ημέρες έδωσε σημεία ζωής και επέστρεψε. Μια συμμορία τον είχε εντοπίσει πάνω στη διαδρομή. Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν τον παρέσυραν λόγω κακών καιρικών συνθηκών προς τα δικά τους μέρη ή αν αυτός έκανε λάθος. Του πήραν τα ρούχα, τον εξοπλισμό του και τον έκλεισαν σε ένα δωμάτιο, όπου είχαν κι άλλους, μήπως και μπορέσουν να βγάλουν κάτι παραπάνω.

Τελικά αποφάσισαν και τον άφησαν ελεύθερο. Όταν ειδοποιήθηκαν οι δικοί του ότι επιστρέφει, αντί να φροντίσουν να μάθουν πως και τι συνέβη, που βρίσκονται τα κλοπιμαία και να ξεκαθαρίσουν όλες τις πτυχές του γεγονότος, τον υποδέχθηκαν σαν ήρωα και παρέθεσαν λαμπρή δεξίωση προς τιμήν του! Η συμμορία πάλι και ο κόσμος τριγύρω έβλεπαν και απορούσαν.

Η παραπάνω ιστορία είναι αποκύημα φαντασίας. Δε συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην κανονική ζωή. Ή μήπως όχι;


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail