Δοκίμασαν να σπάσουν την πολιορκία της Σουέιντα και κατέληξαν τσουβαλιασμένοι - Τραγική διαπίστωση από τον Στρατό βλέποντας τα πρόσωπά τους

Freepen.gr - Αρκετοί τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος δολοφονήθηκαν και συνελήφθησαν προσπαθώντας να υπερκεράσουν τις δυνάμεις του Συριακού Στρατού που πολιορκούσαν τον τελευταίο προμαχώνα της ομάδας στην ανατολική Σουέιντα.

Μια στρατιωτική πηγή του almasdarnews δήλωσε ότι μέχρι και 30 τζιχαντιστές προσπάθησαν να ξεφύγουν από το πεδίο της μάχης όταν τους πιάστηκαν σε μια ενέδρα από τα κυβερνητικά στρατεύματα λίγο έξω από τους λόφους Safa.

Σχεδόν οι μισοί σκοτώθηκαν ενώ οι άλλοι παραδόθηκαν. Η τραγική διαπίστωση όμως είναι πως οι περισσότεροι από αυτούς είναι ανήλικοι που στρατολογούνται από την εξτρεμιστική ομάδα.

Το Ισλαμικό Κράτος βρίσκεται στο τέλος του στην ανατολική Σουέιντα, αφού ο Συριακός Στρατός κατάφερε να τουπολιορκίσει αποτελεσματικά σε μια μικρή εστία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail