Ερντογάν: Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο με ό,τι έχουμε!

Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε τη Δευτέρα ότι η Τουρκία είναι έτοιμη για πόλεμο, ανέφερε η ισλαμική εφημερίδα Yeni Akit.

Τα σχόλια του Ερντογάν έρχονται καθώς το τουρκικό νόμισμα συνεχίζει να υποχωρεί έναντι του δολαρίου ΗΠΑ μετά την ανακοίνωση της Ουάσιγκτον για κυρώσεις εναντίον της Άγκυρας αυτό το μήνα.

Το προβληματικό νόμισμα υποχώρησε μόλις στο 1 προς 7 στο δολάριο από περίπου 1 προς 4,5 τον περασμένο μήνα.

"Το μυστικό για τα επιτυχημένα κράτη είναι η ετοιμότητά τους για πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι με ό,τι έχουμε», δήλωσε ο Ερντογάν τη Δευτέρα σε συνάντηση με πρεσβευτές στην Άγκυρα.

"Είναι η παρατήρηση όλων ότι οι εξελίξεις στην ανταλλαγή ξένου συναλλάγματος δεν έχουν καμία οικονομική βάση και αποτελούν επίθεση στη χώρα μας", δήλωσε ο Ερντογάν. "Από τη μία πλευρά είστε στρατηγικός σύμμαχος και από την άλλη πυροβολείτε (τη χώρα) στο πόδι. Είναι κάτι τέτοιο αποδεκτό;» ρώτησε, με μια προφανή αναφορά στις κυρώσεις που επέβαλαν οι Ηνωμένες Πολιτείες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail