Ασαντ: «Απευθύνομαι σε άνδρες γενναίους και αξιοπρεπείς! Σύντομα θα νικήσουμε»

Freepen.gr - Ο Αρχηγός του Στρατού και των Ενόπλων Δυνάμεων, Πρόεδρος Μπασάρ αλ-Ασαντ τόνισε ότι ο Συριακός Αραβικός Στρατός είναι το φρούριο της πατρίδας ενόψει της επιθετικότητας και ότι υπονόμευσε το σιωνιστικό-αμερικανικό έργο το οποίο στοχεύει σε όλους χωρίς εξαιρέσεις.

Σε μια ομιλία που απευθύνθηκε στις ένοπλες δυνάμεις για την 73η επέτειο της ίδρυσης του Συριακού Αραβικού Στρατού, που δημοσιεύθηκε από το περιοδικό Jaish al-Sha'ab, ο Πρόεδρος al-Assad ανέφερε: «Ανδρες με αξιοπρέπεια και κυριαρχία, σας συγχαίρω για την 73η Ημέρα σας ενώ εσείς πηγαίνετε από το ένα επίτευγμα στο άλλο και από τη μια νίκη στην άλλη απέναντι στη συστηματική τρομοκρατία και τους περιφερειακούς και διεθνείς υποστηρικτές της ».

Ο Assad πρόσθεσε: "Οι ηρωικές μας ένοπλες δυνάμεις, έχετε αποδείξει σε ολόκληρο τον κόσμο τα τελευταία επτά χρόνια ότι είστε ένα ολοκληρωμένο παράδειγμα για να ακολουθήσετε τον εθνισμό και τη θυσία και πως είστε τα φρούρια ενάντια στην τρομοκρατία".

"Οι θυσίες και ο ηρωισμός σας μας επέτρεψαν να φτάσουμε στην ασφάλεια και την σταθερότητα στις περισσότερες περιοχές και υπονομεύσατε το σχέδιο Σιωνιστών-Αμερικανών το οποίο στοχεύει όλους χωρίς καμία εξαίρεση", δήλωσε ο Assad.

"Οι απελευθερωμένοι χώροι γίνονται πάλι ασφαλείς και σταθεροί χάρη στον ηρωισμό και τις θυσίες σας ενώ οι ντόπιοι επιστρέφουν ξανά μετά την ήττα της τρομοκρατίας και των υποστηρικτών της", συμπλήρωσε ο Assad ο οποίος ολοκλήρωσε την ομιλία του χαιρετίζοντας τους μάρτυρες ευχόμενος παράλληλα ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες, λέγοντας ότι «η νίκη θα επιτευχθεί σύντομα».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail