Πυρ και μανία σήμερα ο Τραμπ στο υπουργικό συμβούλιο: Δεν αποδείχθηκε φίλη η Τουρκία! Απελευθερώσαμε κάποιον σε τρίτη χώρα για χάρη της!

Freepen.gr - Ο Γραμματέας του αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών Steven Mnuchin δήλωσε ότι πρόσθετες κυρώσεις από τις ΗΠΑ είναι έτοιμες εάν η Τουρκία αρνηθεί να απελευθερώσει τον Αμερικανό πάστορα, σύμφωνα με το Bloomberg.

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου στο Λευκό Οίκο την Πέμπτη ότι η Τουρκία δεν αποδείχθηκε μεγάλη φίλη στις ΗΠΑ και παραπονέθηκε ότι η κυβέρνησή του είχε εξασφαλίσει την απελευθέρωση ενός Τούρκου υπηκόου από μια χώρα που δεν κατονόμαστε για λογαριασμό του Recep Tayyip Erdoğan.

"Βγάλαμε κάποιον έξω για αυτόν" είπε ο Trump, "από κάποιο μέρος", αλλά η Τουρκία συνεχίζει να κρατά τον πάστορα Andrew Brunson. Δεν είναι "σωστό", είναι "φοβερό".

Ο Mnuchin ανέφερε ότι το τμήμα του έχει προετοιμάσει πρόσθετες κυρώσεις.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail