Τρελό ροκ εντ ρολ χορεύει ο σουλτάνος - Τον πάει ασάλιωτο ο Τραμπ πάνω στην πίστα

Freepen.gr - Και τι δε βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες. Ή μάλλον ξέρουμε τι βλέπουμε. Μια υπερδύναμη να θυμίζει σε έναν αυτοπαρουσιαζόμενο ως γίγαντα πως πατά σε ψεύτικα ποδάρια. Το πρώτο ζέσταμα ήταν οι κυρώσεις στους δύο Τούρκους υπουργούς. Μετά ακολούθησε ο διπλασιασμός των δασμών σε αλουμίνιο και χάλυβα από την Τουρκία. Αυτό κι αν πόνεσε.

Εν τω μεταξύ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μήνες τώρα οι "αξιόπιστοι" και "ανεξάρτητοι" διεθνείς οίκοι αξιολόγησης υποβαθμίζουν συνεχώς την Τουρκία ενώ αναβαθμίζουν εμάς που δεν έχουμε ούτε πρώτο εσώρουχο να φορέσουμε και δεν παράγουμε ούτε οδοντογλυφίδα.

 Και ποια είναι η αντίδραση του σουλτάνου; Μποϊκοτάζ στα iphones και αγορά τουρκικών Vestel (που είναι και καλύτερα!).

Και καλά ο πάστορας που λογικά θα απελευθερωθεί κι αυτός αλλά ήταν τέτοιος ο εξευτελισμός του απογόνου εξισλαμισμένων Ελλήνων (που γνωρίζει την καταγωγή του) ώστε αναγκάστηκε να αφήσει ελεύθερους και τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς).

Για τα F-35 δεν κάνουμε λόγο διότι είναι πολύ νωρίς ακόμη. Η συνέχεια θα δείξει όταν έρθει πραγματικά η ώρα της παράδοσης. 

Μια φορά πάντως μιλάμε για τρελό ροκ εντ ρολ! 

Και τώρα τι θα κάνει ο σουλτάνος; Θα συνεχίσει να χορεύει άτσαλα κι ανεξάρτητα όπως έλεγε μέχρι χθες ή μέσω Αδριανούπολης άρχισε η κωλοτούμπα; Εκτός κι αν τους άφησε επί σκοπού για να εξοργίσει περισσότερο την Ουάσινγκτον.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail