Ξυπνάτε ρε σεις - Μη γίνεται οπαδοί καφενειακού επιπέδου

Τον Δεκέμβριο του 2017 ξέσπασε σκάνδαλο στις ΗΠΑ με αποκαλύψεις σχετικά με την διακίνηση ναρκωτικών από την ιρανοκίνητη Λιβανέζικη οργάνωση Χεζμπολάχ αλλά και για την κάλυψη που παρείχε ο Ομπάμα .


Greek Spirit
Από: hellenicsunrise2.blogspot.com

Η Χεζμπολάχ είναι μια πολιτική και παραστρατιωτική οργάνωση η οποία χαίρει μεγάλης εκτίμησης στους πατριωτικούς κύκλους στην Ελλάδα διότι πολέμησε στο πλευρό του Άσαντ εναντίον των τζιχαντιστών και επειδή καταφέρεται εναντίον του Ισραήλ . Ωστόσο αυτό που δεν έχει καταλάβει κανείς είναι ότι η Χεζμπολάχ είναι μια οργάνωση που αποτελεί το μακρύ χέρι των μουλάδων του θεοκρατικού σιιτκού καθεστώτος της Τεχεράνης στον Λίβανο.Η Χεζμπολάχ αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο για την ειρήνευση του Λιβάνου τον οποίο και θέλει να υποτάξει πολιτικά .Οι σιίτες μουσουλμάνοι της Χεζμπολάχ με ηγέτη τον σεΐχη Νασράλα θέλουν να επιβληθούν επάνω στις άλλες θρησκευτικές ομάδες του Λιβάνου που εκτός απο τους σουνίτες μουσουλμάνους υπάρχουν και χριστιανοί καθολικοί κι ορθόδοξοι.

Η Χεζμπολάχ χρησιμοποιεί παράνομα μέσα για να επιβληθεί ΄΄οπως πχ εκβιασμούς μεγάλων επιχειρηματιών του Λιβάνου και σε κάθε περίπτωση διακινεί ναρκωτικά σε όλο τον κόσμο έχοντας αναπτύξει ένα δίκτυο το οποίο επεκτείνεται ακόμα και στην Βενεζουέλα του Τσάβες .

Η Χεζμπολάχ με τα χρήματα απο το ναρκεμπόριο αγοράζει οπλισμό και κυρίως τις συνειδήσεις των φτωχών Λιβανέζων σιιτών.

Η Χεζμπολάχ αποτελεί μια οργάνωση που ελέγχεται απόλυτα από το Ιράν του οποίου το θεοκρατικό καθεστώς διεξάγει πυρηνικό πρόγραμμά με απώτερο στόχο την απόκτηση πυρηνικών όπλων.

Ο Ομπάμα επέλεξε να αγνοήσει όλες τις παράνομες και εγκληματικές δραστηριότητες του Ιράν και της Χεζμπολά με στόχο τον προσεταιρισμό του Ιράν γεγονός που θα αφαιρούσε από την Ρωσία τον πιο ισχυρό σύμμαχο της στην Μ.Ανατολή. Ο Ομπάμα έφτασε σε σημείο να παρεμποδίσει την διεξαγωγή της επιχείρησης ΄΄Κασάνδρα΄΄ μιας επιχείρησης της Αμερικάνικης Δίωξης Ναρκωτικών -DEA, η οποία είχε στόχο την εξάρθρωση των δικτύων διακίνησης κοκαΐνης της Χεζμπολάχ στην Αμερικανική ήπειρο.Ο Ομπάμα μάλιστα έφτασε σε σημείο να μεταθέσει και διώξει πειθαρχικά ορισμένους ΄΄ξεροκέφαλους'' πράκτορες της DEA οι οποίοι θέλησαν να συνεχίσουν την δουλειά τους .

Είναι απορίας άξιο γιατί ο μέσος Έλληνας ενθουσιάζεται και γίνεται οπαδός διαφόρων απατηλών ιδεών όπως πχ η σ΄τηριξη της Χεζμπολάχ , το ΄΄Ξανθό γένος΄΄, τις προφητείες κτλ.

Τα ελληνόπουλα κινδυνεύουν από την διακίνησή ναρκωτικών των σιιτών μουλάδων της Χεζμπολάχ και εμείς πανηγυρίζουμε διότι πολέμησαν μαζί με τον Άσαντ εναντίον του Ισλαμικού Κράτους. Πόσοι άραγε γνωρίζουν ότι οι Ιρανοί ΄΄Φρουροί της Επνάστασης΄΄ που αποτελούν τον φύλακα του θεοκρατικού καθεστώτος και που πολέμησαν στην Συρία εναντίον του ΙΚ σε πολλές περιπτώσεις έριχναν στην μάχη Αφγανούς λαθρομετανάστες που είχαν συλλάβει στα Ιρανο-Αφγανικά σύνορα;

Νομίζετε ότι η Μ. Ανατολή είναι χωρισμένη έτσι απλά σε ΄΄κακούς΄΄ και ΄΄καλούς΄΄ ;

Οι Παλαιστίνιοι μέχρι την πρώτη ΄΄Ιντιφάντα '' που προκάλεσε ο Αραφάτ είχαν δικαίωμα να εργάζονται στο Ισραήλ και να λαμβάνουν μισθούς σχεδόν ισάξιους με των Εβραίων εργαζόμενων.Εξάλλου μέσα στο Ισραήλ και εκτός της λωρίδας της Γάζας και της αν.όχθης διαβούν πολλοί Παλαιστίνιοι οι οποίοι είναι πλήρως ενσωματωμένοι και εργάζονται ως ισότιμοι πολίτες του Ισραήλ. Από την άλλη πλευρά όταν ο Αραφάτ πέθανε βρέθηκαν εκατομμύρια δολάρια στους λογαριασμούς του τα οποία είχε ενθυλακώσει απο την διεθνή και Αραβική βοήθεια προς τους Παλαιστίνιους.

Οι Παλαιστίνιοι σήμερα έχουν αποκοπεί απο το Ισραήλ και περνάνε τον καιρό τους ακούγοντας όλη μέρα την προπαγάνδα της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ η οποία έχει εμπλουτιστεί τελευταία με μπόλικο ισλαμισμό. Ο λόγος είναι ότι το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία οι οποίες και δίνουν χρηματική βοήθεια απαιτούν και την θρησκευτική αποβλάκωση των κατά τα άλλα κοσμικών σουνιτών Παλαιστινίων.Οι Παλαιστίνιοι προτιμούν να περνάνε τον καιρό τους λαμβάνοντας επιδόματα απο την Παλαιστινιακή αρχή η οποία τους βάζει σε αντιπαράθεση με το Ισραήλ και τους εμποδίζει να πάνε για δουλειά εκεί. Αυτή είναι η αλήθεια και να αφήσουμε τους απλοϊκούς οπαδισμούς.

Στο Ιράν τον Ιανουάριο του 2018 είχε ξεσπάσει εξέγερση εναντίον του θεοκρατικού καθεστώτος.Υπήρχαν διάφορα χριστιανο-πατριωτικά -δήθεν-ιστολόγια που ανησυχούν ότι η εξέγερση αυτή είναι υποκινούμενη απο τον Σόρος και τις ΗΠΑ . Μα και βέβαια είναι έτσι, αλλά τι μας νοιάζει εμάς και μάλιστα γιατί ανησυχούμε για την δήθεν ΄΄επέλαση κακού΄΄ στο Ιράν.Το Ιράν διοικείται απο ένα στυγνό θεοκρατικό ισλαμικό καθεστώς στο οποίο ό μέσος Έλληνας δεν θα μπορύσε να ζήσει ουτε μια μέρα Το Ιράν κατασκευάζει πυρηνικά όπλα.Το Ιράν μπορεί μεν να πολέμησε το ΙΚ στην Συρία αλλά έχει εξαγοράσει την χώρα και ετοιμαζεται να κάνει το ίδιο στον Λίβανο. Όλοι γνωρίζουμε ότι το Ιράν είναι μια θεοκρατική χούντα αλλά δήθεν ανησυχούμε για την ΄΄πορτοκαλί επανάσταση΄΄ που διεξάγεται τώρα απο τους πράκτορες των ΗΠΑ και φοβόμαστε ότι θα πλήξει και τα συμφέροντα της Ελλάδας. Ρε σεις, τι σας νοιάζει τι κάνουν οι Μουλάδες και οι πράκτορες των ΗΠΑ στο Ιράν ;.Είστε τόσο μεγάλοι αναλυτές που βλέπετε τόσο μακριά και δεν βλέπετε ότι σας δουλεύουν στην Ελλάδα ;Αφήστε την Μ.Αντολή να καίγεται, δεν μπορείτε να απλοποιείτε την κατάσταση με οπαδισμούς και θρησκευτισμούς σε προφητειακή βάση.Σοβαρευτείτε..

Αυτή την στιγμή ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας είναι η Ρωσία και όχι η Τουρκία. Η Ρωσία δεν επιθυμεί την επέκταση των χωρικών μας υδάτων απο τα 6 μίλια στα 12 διότι τότε το Αιγαίο θα καταστεί μια κλειστή θάλασσα και οι Ρώσοι έχουν αλλεργία σε ότι τους εμποδίζει να βγάζουν το στόλο της Μαύρης θάλασσας ελεύθερα στην Μεσόγειο.

Ενας ακόμα λόγος που η Ρωσία είναι εχθρικά διακείμενη εναντίον μας είναι ο αγωγός EAST MED ο οποίος θα ενώνει τα κοιτάσματα του Ισραήλ-Αιγύπτου -Κύπρου και Ελλάδας (δεν μπορώ να γράψω Κρήτης και Ιονίου χωριστά διότι κάποιο αναλυτές του καφενείου μου γράφουνε ότι διαχωρίζω την Κρήτη απο την Ελλάδα, αν η λακαμία ήταν εργόχειρο....) και ο οποίος θα αφαιρέσει το ενεργειακό μονοπώλιο της Ρωσίας στην Ευρώπη.

Μέσα στο 2018 η Τουρκία όχι μόνο ολοκληρώνει τις διαδικασίες απόκτησης των S 400 αλλά κάνει το ίδιο και για τα F35 . Βλέπετε, και οι ΗΠΑ δεν θέλουν την Ελλάδα να επεκτείνει τα 6 μίλια σε 12 για τους ίδιους λόγους που δεν θέλουν και οι Ρωσοι.

Η Ρωσία του Πούτιν απο το 2000 έχει αποδυθεί σε αγώνα κυριαρχίας στο Άγιο όρος το οποίο αποτελεί για τους Ρωσους ότι η Ιερουσαλήμ για τους πάλι ποτέ σταυροφόρους. Η Ρωσία του Πούτιν απο το 2000 έχει εξαπολύσει εκστρατεία προπαγάνδας περί ΄΄Ξανθου γένους΄΄ μέσω διάφορων πρακτόρων οι οποίοι εμφανίστηκαν από το πουθενά και έχουν καταλάβει χώρο και χρόνο στα ΜΜΕ

Οι Ρωσοι είναι ΄΄μανούλες΄΄ στην προπαγάνδα και γνωρίζουν ότι όλα μπορούν να πλασαριστούν ως αλήθεια αρκεί να υπάρχει χρόνος κι επιμονή.Έτσι σήμερα έχουμε φτάσει να βλέπουμε τον Πουτιν και Ερντογάν να κοιμούνται μαζί, βλέπουμε τους Ρώσους να πουλάνε τους S 400, και παρόλα αυτά πιστεύουμε ότι οι Ρωσοι θα μας σώσουν. Γνωρίζετε ρε σεις γιατί η Κριμαία βρίθει απο Έλληνες ; Γνωρίζετε γιατί οι Έλληνες της Κριμαίας είναι χιλιάδες; Μα λόγο των Ορλοφικών.Το 1770 η τσαρίνα Αικατερίνη απέστειλε τους αδερφούς Ορλώφ στην Ελλάδα για να οργανώσουν μια επανάσταση κάτι το οποίο τελικά κατάφεραν.Ωστόσο οι Ρώσοι μόλις άρχισε η εξέγερση εγκατέλειψαν τους Έλληνες , μπήκανε στα πλοία τους και την κοπάνισαν Οι Τούρκοι προέβησαν σε τρομερές σφαγές των Ελλήνων και όταν το κακό παράγινε η Αικατερίνη απείλησε την Τουρκία με εισβολή.Έτσι ο Σουλτάνος υπέγραψε την συνθήκη του Κιουτσούκ Καϊναρτζί η οποία προέβλεπε την ελεύθερη φυγή όσων Ελλήνων ήθελαν να γίνουν πρόσφυγες στην Ρωσία για να γλυτώσουν. Αυτά για να ξέρετε τι σημαίνει ΄΄Ξανθό Γένος΄΄

Εάν οι διάφοροι τηλεαστερες που πουλάνε ρωσοφιλία ήταν πατριώτες τότε όλη μέρα αντί να ΄΄λιβανίζουν΄΄ την Ρωσία θ κήρυτταν υπέρ της αύξησης της μαχητικής ισχύος των Ενόπλων Δυνάμεων μας .Το λένε αυτό ; για σκεφτείτε, μα όχι βέβαια.Ούτε η Ρωσία ούτε οι ΗΠΑ θέλουν ικανές Ε.Δ.

Ποιος μιλάει σήμερα για την ανάγκη ενίσχυσης της γονιμότητας των Ελληνικών υπογένειον; Την καταπολέμηση της ανεργίας ;

Σας κοροϊδεύουν όλοι.

Βραχυπρόθεσμα μόνο με την αύξηση της μαχητικής των Ε.Δ θα επιβιώσουμε στην χώρα μας και η προσπάθεια αυτή θα έίναι τίποτα εάν πρώτα δεν αποκατασταθεί η εικόνα και η αξία των Ε.Δ. την συνείδηση των Ελλήνων, μετά απο τριάντα χρόνια μαύρης προπαγάνδας απαξίωσης.

Ουτε η Χεζμπολάδες ουτε οι Ορλώφ ούτε οι τηλεμποροι της πατριδοκαπηλίας, ούτε οι προφητείες θα μας σώσουν. Θα μας σώσουν οι μαχόμενοι Έλληνες .
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...