Γιατί παραιτήθηκε ο Νίκος Τόσκας - Ο λόγος είναι μόνο ένας

Ο Νίκος Τόσκας, αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ή αλλιώς ΠΡΟ-ΠΟ αφού η προστασία μας είναι και λίγο θέμα τύχης, είχε θέσει την παραίτησή του στον πρωθυπουργό από το ξεκίνημα της τραγωδίας. Τελικά την έθεσε εκ νέου και έγινε αποδεκτή.

Του Στρατή Μαζίδη

Ο λόγος που παραιτήθηκε ο Νίκος Τόσκας είναι ένας. Γιατί δεν είναι συριζαίος. Αν ήταν συριζαίος όχι μόνο δε θα είχε παραιτηθεί αλλά θα δήλωνε υπερήφανος για το πως λειτούργησε τη μοιραία Δευτέρα. Είχαμε αναφέρει πριν λίγες ημέρες γιατί ο Τσίπρας και η παρέα του δε λένε μια συγγνώμη (εδώ).  

Ο Τόσκας είχε δει και κάνει πράγματα πριν πολιτευθεί ως στρατιωτικός. Δεν ήταν ανύπαρκτος. Τον ήξεραν και άλλοι εκτός από τη μητέρα του. Και διοίκηση είχε ασκήσει, και εξουσία διέθετε. Επίσης είχε μάθει στο στρατό να αναλαμβάνει τις ευθύνες του κάτι το οποίο βλέπουμε ότι δε συνάδει με τους συριζαίους αλλά και τους πολιτικούς γενικότερα στην Ελλάδα.

Έκανε όμως κι ένα σφάλμα. Δέχθηκε να μετακινηθεί από ένα υπουργείο που γνώριζε καλά σε ένα άλλο στο οποίο ερχόταν συχνά πυκνά σε δύσκολη θέση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail