Γυαλίζει το μάτι του Ερντογάν: Απειλεί με κατασχέσεις τους Τούρκους επιχειρηματίες, βλέπει προδότες και επιτέθηκε ξανά στην Ελλάδα

Freepen.gr - Σε μια ακόμη ομιλία του σήμερα στην Τραπεζούντα ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν έδειξε πως κινείται σε έναν παράλληλο κόσμο. Ο Ερντογάν απείλησε τους Τούρκους επιχειρηματίες που στοκάρουν εμπόρευμα και αποφεύογουν να το πουλήσουν εξαιτίας της αβεβαιότητας και της πτώσης της τουρκικής λίρας ότι προδίδουν το έθνος και θα πληρώσουν το ανάλογο τίμημα!

Επίσης στο στόχαστρό του βρέθηκαν και οι βιομήχανοι τους οποίους απείλησε με "Plan B" ή "Plan C" αν σπεύσουν στις τράπεζες και μετατρέψουν το ρευστό τους σε ξένο νόμισμα για να αποδράσουν. Με άλλα λόγια όπως παρατηρεί ο γνωστός δημοσιογράφος Abdullah Bozkurt, θα κατάσχει τα χρήματα, την περιουσία τους και θα τους κλείσει στη φυλακή όπως έκανε με 1000 ακόμη επιχειρήσεις.

Ο Ερντογάν αναφέρθηκε επίσης και στην Ελλάδα, όπου εδώ δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει άδικο. Σχολίασε πως ενώ η οικονομία της χώρας μας έχει καταρρεύσει εντελώς, οι διεθνείς οίκοι διαρκώς αναβαθμίζουν την οικονομία μας ενώ υποβαθμίζουν αυτήν της Τουρκίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail