Ερντογάν: Μείνετε με τον πάστορα αφού τον προτιμάτε - Θα σπάσουμε τα χέρια όσων μας πολεμούν

Freepen.gr - Νέα επίθεση κατά των ΗΠΑ εξαπέλυσε από το Ünye (Οινόη του Πόντου) ο Ερντογάν λέγοντας πως είναι κρίμα οι Ηνωμένες Πολιτείες να επιλέγουν έναν Αμερικανό πάστορα από μια στρατηγική σύμμαχό τους στο ΝΑΤΟ και ξεκαθαρίζοντας ότι η κυβέρνησή του δεν πρόκειται να αλλάξει θέση.

Ο Ερντογάν την προηγουμένη στο Ρίτζε είχε δηλώσει ότι η Τουρκία δε δίνει δεκάρα για τις κυρώσεις, τα πέναλτι, τους τόκους και τις ισοτιμίες.

Από κοντά και ο τουρκικός τύπος. Η Σαμπάχ που ανήκει στην οικογένεια του προέδρου της Τουρκίας έχει σήμερα πρωτοσέλιδο ότι "θα σπάσουμε τα χέρια όσων πυροβολούν με οικονομικά όπλα την Τουρκία".


Η φιλοκυβερνητική Μιλάτ σημειώνει ότι ήρθε η ώρα να ελευθερωθεί η Τουρκία από το σατανά δείχνοντας τον Τραμπ με μια τρίαινα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail