Ντροπή! Απαράδεκτη ρατσιστική δήλωση Σκουρλέτη περί "αυτιστικής" αντιπολίτευσης

Freepen.gr - Σε μια απαράδεκτη ρατσιστική δήλωση προέβη ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ ΜΠΕ. Συγκεκριμένα χαρακτήρισε «αυτιστική» την αντιπολίτευση λέγοντας πως «είτε ολοκληρώνεται το πρόγραμμα, είτε ολοκληρώνεται μια διαπραγμάτευση τα προηγούμενα χρόνια, είτε τώρα που αντιμετωπίζουμε μια εθνική τραγωδία και προσπαθούμε όλοι να συζητήσουμε για τις αναγκαίες αλλαγές και για τις πραγματικές αιτίες αυτής της μοιραίας πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου, η ΝΔ μιλάει μόνο για εκλογές».

Ο υπουργός καλά θα κάνει να ζητήσει συγγνώμη, να παραιτηθεί από την καρέκλα και να πάει να βρει τους γονείς με αυτιστικά παιδιά να τους ρωτήσει τι Γολγοθά ανεβαίνουν καθημερινά για να μπορέσουν να τα βοηθήσουν και με ένα κράτος εχθρικό απέναντι σε όποιον έχει ανάγκη.

 Η απώλεια της ψυχραιμίας και του μέτρου στο δημόσιο λόγο δεν είναι καλό σημάδι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail