Χαμός στα Σκόπια - Ανέβηκαν αφίσες με Τσίπρα - Ζητούν τη σύλληψη του Ζάεφ και τη βοήθεια Τουρκίας-Ρωσίας!

Freepen.gr - Το Διεθνές "Μακεδονικό "Κίνημα για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (ММДЧП) ξεκίνησε μια άλλη εκστρατεία με το σύνθημα "Το όνομά μας είναι η Μακεδονία", όπου ζητείται η "άμεση σύλληψη του παράνομου πρωθυπουργού της πΓΔΜ" Zoran Zaev, διορισμένου από τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλων για παραβίαση του Συντάγματος της "Μακεδονίας", σε αντίθεση με τους κανόνες της Συνέλευσης, και για την παραβίαση των νόμων της πΓΔΜ, λέγεται στη γραπτή δήλωση του προαναφερθέντος οργανισμού όπως αναφέρει το netpress.com.mk.

To ММДЧП ανέβασε πινακίδες, φυλλάδια και αφίσες σε όλη την επικράτεια της χώρας όπου ζητά τη σύλληψη του Ζάεφ.

Το ММДЧП καλεί όλους τους ψευτο-Μακεδόνες:

- να συμμετάσχουν στα αιτήματά μας για την άμεση σύλληψη του Zoran Zaev και άλλων προδοτικών εκπροσώπων της κυβέρνησης

- να απαιτήσουν την άμεση και άνευ όρων απελευθέρωση όλων των πολιτικών κρατουμένων που κρατούνται από τον Zaev

- να υποστηρίξουν την εκστρατεία για μποϊκοτάζ στο δημοψήφισμα

- να απαιτήσουν να σταματήσει η μαζική δυτική ξένη παρέμβαση προς την κατεύθυνση της αλλαγής του ονόματος, όπως οι απειλές εκ μέρους των εκπροσώπων των ΗΠΑ και της ΕΕ του στιλ "τώρα ή ποτέ".

- να απαιτήσουν από τη διεθνή κοινότητα να σέβεται το θεμελιώδες δικαίωμα της αυτοδιάθεσης της Δημοκρατίας της "Μακεδονίας"

- να ζητήσουν από τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης να σταματήσουν να δείχνουν την πολιτιστική γενοκτονία των "Μακεδόνων" ως «νίκη» και να υποστηρίξουν τη "Μακεδονία" και τους "Μακεδόνες" ως οποιαδήποτε άλλη εθνική ομάδα.

Το ММДЧП καλεί ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Ivanov να χρησιμοποιήσει την εξουσία του ως αρχηγού κράτους:

> να διατάξει την άμεση σύλληψη του Zoran Zaev, του Nikola Dimitrov, του Talat Xhaferi και όλων των άλλων που παραβίασαν τον νόμο και διέπραξαν προδοσία, παρά τη συμφωνία που υπέγραψε ο Zaev με τον Πρόεδρο Ivanov, όπου «εγγυάται» ότι θα υπερασπίσει την πΓΔΜ.

> να σταματήσει οποιαδήποτε συζήτηση για την αλλαγή του ονόματος της "Μακεδονίας" επειδή παραβιάζει το Σύνταγμα και τους νόμους της πΓΔΜ.

> να παραιτηθεί αμέσως από την Ενδιάμεση Συμφωνία, διότι δεν είναι μόνο η ίδια "αντιμακεδονική", αλλά και άκυρη διότι η Ελλάδα παραβίασε τις διατάξεις της το 2008.

> να ζητήσει από τα Ηνωμένα Έθνη να παύσουν αμέσως να παραβιάζουν τους δικούς τους κανόνες και να αποδεχθούν τη Δημοκρατία της "Μακεδονίας" με το πραγματικό της όνομα.

> να ζητήσουν από άλλες χώρες να τερματίσουν τις μη δημοκρατικές και...ρατσιστικές διαπραγματεύσεις για να αλλάξουν το όνομα και να χρησιμοποιήσουν τη δύναμή τους, συμπεριλαμβανομένου του βέτο της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ, και του βέτο της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη, να σταματήσουν αποτελεσματικά όλες τις συζητήσεις για την αλλαγή του ονόματος της "Μακεδονίας".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail