Λαβρόφ: Η Ρωσία προειδοποίησε τις ΗΠΑ να μην παίξουν με τη φωτιά στη Συρία

© Aleksandr Galperin / Sputnik
Freepen.gr - Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ είναι ο τελευταίος Ρώσος αξιωματούχος που προειδοποιεί τις ΗΠΑ για τη χρήση ως πρόσχημα μια πιθανής σκηνοθετημένης επίθεσης χημικών όπλων για να δικαιολογήσουν ένα πυραυλικό χτύπημα κατά των Συριακών δυνάμεων. Ανέφερε ότι η Μόσχα προειδοποίησε τη Δύση να μην παίζει με τη φωτιά στη Συρία.

"Μια νέα πρόκληση προετοιμάζεται από τη Δύση για να παρεμποδίσει την αντιτρομοκρατική επιχείρηση στο Idlib", δήλωσε ο Λαβρόφ κατά τη διάρκεια μιας κοινής διάσκεψης με τον συριακό ομόλογό του Walid Muallem. "Έχουμε γεγονότα στο τραπέζι και έχουμε δώσει μια ισχυρή προειδοποίηση στους δυτικούς μας εταίρους μέσω του Υπουργείου Άμυνας και του Υπουργείου Εξωτερικών μας να μην παίζουν με τη φωτιά".

Απομένει να δούμε αν το σενάριο θα επαληθευθεί ή όχι, και αν σε μια τέτοια περίπτωση θα έχουμε πάλι μια επίθεση παρωδία όπως οι προηγούμενες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail