Άραγε ο Τσίπρας έβγαλε την πάνα ή όχι ακόμη;

φωτο από twitter
Είναι μόνο 44 ετών και δεν πρέπει να τον χτυπάμε τον Αλέξη, λέει ο υπουργός του Βερναρδάκης. Άλλοι βέβαια στα 44 έχουν 20 και 25 χρόνια δουλειάς. Άλλοι επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έβγαιναν και στη σύνταξη.

Του Στρατή Μαζίδη

Άλλοι είχαν κυνηγήσει εκατοντάδες Τούρκους στους ουρανούς του Αιγαίου και άλλοι είχαν πεθάνει, αφού πρώτα δημιούργησαν κοσμοκρατορίες. Ο μόνος που στα 44 του δεν έχει κάνει τίποτε είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Ή μάλλον έχει κάνει, τα πάντα θάλασσα.

Για να αντιληφθείτε πως οι ίδιοι αξιολογείτε τον πρωθυπουργό του γκόου μπακ, που δεν ήξερε, πίστευε, φανταζόταν, δεν περίμενε ποτέ κτλ, κάντε στον εαυτό σας την εξής ερώτηση: Του δίνω δύο σακούλες με τρόφιμα να τα πάει από το σούπερ μάρκετ στο σπίτι; Είμαι 100% βέβαιος ότι δε θα συμβεί τίποτε;

Έτσι λοιπόν ο Αλέξης μαθαίνει επί 3 1/2 χρόνια στου κασίδη το κεφάλι. Ο κασίδης όμως είμαστε όλοι εμείς. Τη μια κατέσχεσε τα χρήματα στις τράπεζες, την άλλη εστάλησαν άνθρωποι να εγκλωνιστούν σε κάτι που μοιάζει με δρόμο, την παράλλη δόθηκαν Μακεδονίες και ένας Θεός ξέρει που και αν θα σταματήσουμε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail