Ο συριακός στρατός θα πολεμήσει τους τρομοκράτες στο Ιντλίμπ με τα ίδια τους τα όπλα δυτικής και ανατολικής προέλευσης

Ο Σύρος ειδήμονας Dr. Kamal Jafah* δίνει τη δική του εκδοχή για την πολυαναμενόμενη μάχη του Ιντλίμπ. Σύμφωνα με τον ίδιο οι προετοιμασίες για τη μάχη του Ιντλίμπ έχουν ολοκληρωθεί και όλες οι δυνάμεις έχουν λάβει τις θέσεις τους ενώ οι διοικητές έχουν δώσει τις απαιτούμενες οδηγίες και έχουν προβεί σε διανομή ρόλων, αποστολών και καθηκόντων.

Η ειρωνία της τύχης είναι ότι αυτή η μάχη θα δοθεί από τους ήρωες του συριακού στρατού με σύγχρονα όπλα , δυτικά και ανατολικής προέλευσης με 4 x 4 οχήματα επανδρωμένα με πυροβόλα που παραδόθηκαν στις συριακές ένοπλες φράξιες τρομοκρατών στο Νότο μέσω Ιορδανίας από τη Σαουδική Αραβία και κατασχέθηκαν σε αποθήκες πυρομαχικών των ένοπλων ομάδων όταν κατέρρευσε γι αυτές το μέτωπο. Θα χρησιμοποιηθεί επίσης μια ποικιλία πυρομαχικών που επίσης ανακαλύφθηκε εκεί.

Αυτή η μάχη που θα είναι η μητέρα όλων των μαχών θα διεξαχθεί σε 4 φάσεις. Θα υπολογίσει την ανθρωπιστική κατάσταση κι αυτή των αμάχων και θα τους διασφαλίσει πρόσκαιρη καταφυγή για κάθε στάδιο της στρατιωτικής επιχείρησης.

Η μάχη και η αγριότητά της αλλά και το μέγεθος της καταστροφικότητάς της θα εξαρτηθούν από τη συνεργασία των πολιτών αδερφών μας με τις δυνάμεις του συριακού στρατού και την πίεση που θ΄ασκήσουν στις ένοπλες ομάδες για να εγκαταλείψουν τα μεγάλα αστικά κέντρα για να εξουδετερωθούν από αεροπορικές επιδρομές.

*στρατιωτικός και στρατηγικός εμπειρογνώμονας, μέλος του παρατηρητηρίου της αίθουσας επιχειρήσεων του Χαλεπίου.

Από: dimpenews.com
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.