Στρατιώτης στη Συρία κρατά όπλο με καλώδιο που δεν έχουμε ξαναδεί

Freepen.gr - Ένας άνδρας του Συριακού Αραβικού Στρατού φωτογραφήκε πρόσφατα με ένα σπάνιο όπλο που δεν έχουμε δει κατά τη διάρκεια της επταετούς διένεξης.

Σύμφωνα με τους διαδικτυακούς παρατηρητές κρατούσε ένα όπλο κατά των drones, το οποίο δεν έχει δει ή χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια αυτού του πολέμου.

Ορισμένοι παρατηρητές ισχυρίζονται ότι αυτό το σπάνιο όπλο θα μπορούσε να είναι ένα νέο ρωσικό πυροβόλο όπλο, το οποίο έμοιαζε με το πυροβόλο όπλο που κατασκευάστηκε στις ΗΠΑ και χρησιμοποιείται σήμερα από τον αμερικανικό στρατό.

Από την είσοδό του στον Συριακό Πόλεμο, ο ρωσικός στρατός έχει δοκιμάσει αρκετά διαφορετικά όπλα κατά των τζιχαντιστών και πιθανότατα το ίδιο συμβαίνει και σε αυτήν την περίπτωση με αυτό το ομολογουμένως εντυπωσιακό όπλο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail