Έτσι μπράβο στηρίξτε την Τουρκία που άρπαξε το μισό νησί - Ουρές Ελληνοκυπρίων για πάρουν καύσιμα και όχι μόνο στα Κατεχόμενα μετά την κατάρρευση της τουρκικής λίρας


Tο νέο ιστορικό πτωτικό ρεκόρ που σημειώνει η τουρκική λίρα (7,88 έναντι του ευρώ), οδήγησε σε μαζικές επισκέψεις Ελληκυπρίων στα κατεχόμενα, κυρίως όπως κάνουν λόγο οι αναφορές, για σκοπούς εφοδιασμού καυσίμων.

Όπως γράφει ο  Ονούφριος Σωκράτους για το ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ από το πρωί σημειώνονται ουρές στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου, αφού η διέλευση οχημάτων είναι μαζική και βλέπει στον ανεφοδιασμό με φθηνότερο καύσιμο, ενώ πολλοί προβαίνουν σε αγορές προϊόντων ή ξοδεύουν σε εστιατόρια και καφετέριες, εκμεταλλευόμενοι την φθίνουσα πορεία της οικονομίας των κατεχομένων.

Η λεγόμενη πρωθυπουργία των κατεχομένων έχει συγκαλέσει έκτακτη ολομέλεια για αύριο στα κατεχόμενα, με μοναδικό θέμα τις τελευταίες εξελίξεις και τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο, αποφασίστηκε όπως οι έλεγχοι στα οδοφράγματα γίνονται πλέον μόνο για πάταξη της εμπορίας και της αισχροκέρδειας.

Συνεπεία αυτής της απόφασης, ήταν ο τερματισμός των ελέγχων ιδιωτικών αυτοκινήτων που περνούσαν από το οδόφραγμα Αγίου Δομετίου , για να διαπιστωθεί εάν εφοδιάστηκαν ή όχι καύσιμα από τα κατεχόμενα.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail