Οργή στη Μόσχα: Ετοιμάζετε νέα χημική επίθεση με τους παλιάτσους των Λευκών Κρανών στη Συρία - Δώσατε σήμα στους τρομοκράτες πως μετά θα βομβαρδίσετε!

Freepen.gr - Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους προετοιμάζουν νέες αεροπορικές επιδρομές στη Συρία, δήλωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, προσθέτοντας ότι οι τρομοκράτες είναι έτοιμοι να οργανώσουν μια επίθεση χημικών όπλων προκειμένου να ενοχοποιήσουν τη Δαμασκό και να αποτελέσουν το πρόσχημα για τα χτυπήματα.

Η επίθεση θα χρησιμοποιηθεί ως πρόσχημα για αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας στους στόχους της Συρίας, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, στρατηγός Ιγκόρ Κονασένκοφ. Το USS «Ο Sullivans», αντιτορπιλικό κατηγορίας Arleigh Burke, είχε ήδη αναπτυχθεί στον Περσικό Κόλπο πριν από μερικές ημέρες, πρόσθεσε.

Το πλοίο φέρει 56 πυραύλους κρουζ, σύμφωνα με στοιχεία του ρωσικού υπουργείου Άμυνας. Επίσης ένα Rockwell B-1 Lancer, υπερηχητικός βομβαρδιστικό εξοπλισμένο με 24 βλήματα κρουζ, έχει επίσης αναπτυχθεί στην βάση Qatari Al Udeid.

Οι προκλήσεις προετοιμάζονται από τρομοκράτες της Al-Nusra (γνωστής σήμερα ως Tahrir al-Sham) στην επαρχία Idlib, στη βορειοδυτική Συρία,

Για να γίνει η επίθεση, περίπου οκτώ δοχεία χλωρίου παραδόθηκαν στο χωριό κοντά στην πόλη Jisr al-Shughur για τη χρήση των τρομοκρατών, πρόσθεσε. Μια ξεχωριστή ομάδα ισλαμιστών, προετοιμασμένη από την ιδιωτική βρετανική εταιρεία ασφαλείας Olive, έφθασαν επίσης στην περιοχή. Η ομάδα θα μεταμφιεστεί αε εθελοντές των Λευκών Κρανών (White Helmets) και θα προσομοιάσει μια υποτιθέμενη επιχείρηση διάσωσης που θα περιλαμβάνει ντόπιους οι οποίοι τάχα τραυματίστηκαν κατά την επίθεση, σύμφωνα με τον στρατιωτικό αξιωματούχο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Άμυνας, οι πρόσφατες δηλώσεις του John Bolton για την Εθνική Ασφάλεια των ΗΠΑ -που απειλούσαν να χτυπήσουν τη Συρία- θα μπορούσαν να ερμηνευτούν ως μια σιωπηρή επιβεβαίωση τέτοιων αεροπορικών επιθέσεων. Στις 22 Αυγούστου, ο Μπόλτον δήλωσε ότι "αν το συριακό καθεστώς χρησιμοποιεί χημικά όπλα, θα απαντήσουμε πολύ δυνατά και θα έπρεπε πραγματικά να το σκεφτόμαστε εδώ και πολύ καιρό".

Ο Ρώσος Υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ προειδοποίησε την Ουάσινγκτον ενάντια σε νέες απερίσκεπτες κινήσεις στη Συρία, ανέφερε το RIA Novosti. "Ακούμε τα τελεσίγραφα από την Ουάσινγκτον, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που γίνονται δημόσια" είπε ο ανώτατος αξιωματούχος, προφανώς αναφερόμενος στις πρόσφατες παρατηρήσεις του Μπόλτον.

Σύμφωνα με τον Ryabkov, οι ΗΠΑ επιδιώκουν να αποσταθεροποιήσουν τη Συρία και να δημιουργήσουν νέα πρότυπα για αλλαγή καθεστώτος στη Δαμασκό. "Και πάλι, παρακολουθούμε μια σοβαρή κλιμάκωση της κατάστασης [στη Συρία]", πρόσθεσε.

Δηλαδή θέλουν για άλλη μια φορά να πιστέψουμε ότι ο Ασαντ που κερδίζει τον πόλεμο, θα χρησιμοποιήσει τα χημικά που εδώ και πέντε χρόνια δεν έχει; Εκτός αν γίνονται όλα αυτά για να ακολουθήσει μια επίθεση παρωδία όπως εκείνη στο Σαϊράτ και η επόμενη στη Δαμασκό.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail