Το Τουρκικό Ναυτικό ζήτησε επειγόντως τη δημιουργία μεγάλης βάσης στα Κατεχόμενα!

Freepen.gr - Μια μεγάλη ναυτική βάση στα Κατεχόμενα και μάλιστα επειγόντως ζήτησε το τουρκικό πολεμικό ναυτικό σύμφωνα με τη φιλοκυβερνητική yenisafak.com.

«Βρετανία, ΗΠΑ, Ισπανία, Ιταλία, Καναδάς, Δανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Γερμανία και Ελλάδα έχουν ήδη στείλει τα πλοία τους στην Ανατολική Μεσόγειο υπό το πρόσχημα του πολέμου στη Συρία. Η Τουρκία χρειάζεται επειγόντως ναυτική βάση στην περιοχή» σημειώνει το δημοσίευμα.

Αναφέρεται ότι η δημιουργία βάσης είναι εξαιρετικής σημασίας για την προστασία των συμφερόντων του ψευδοκράτους και της Τουρκίας στην ευρύτερη περιοχή και απέναντι στους ενεργειακούς σχεδιασμούς της ελληνοκυπριακής πλευράς.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας παραλληλίζει με την αντίστοιχη βρετανική βάση και σημειώνει ότι μια ναυτική βάση θα αυξήσει τις δυνατότητες της Τουρκίας στην περιοχή εφόσον χρειαστεί να παρέμβει. Επίσης γίνεται αναφορά στο κοινό αμυντικό δόγμα Ελλάδας - Κύπρου και τις όποιες κινήσεις υλοποιήθηκαν στο παρελθόν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail