Μόσχα σε ΗΠΑ: Προσέξτε τι κάνετε - Βρετανοί πράκτορες συνεργάζονται με τρομοκράτες για να στήσουν χημική προβοκάτσια

Freepen.gr - Ο Ρώσος Πρεσβευτής στις Ηνωμένες Πολιτείες, Anatoly Antonov, προχώρησε σε αυστηρή προειδοποίηση προς τις Η.Π.Α. σχετικά με την επίθεση στη Συρία.

"Εμείς προειδοποιήσαμε τις ΗΠΑ να μην ξεκινήσουν μια νέα αβάσιμη και παράνομη επίθεση στη Συρία", δήλωσε ο Ρώσος πρεσβευτής μέσω του Twitter.

"Το κυριότερο είναι ότι εκφράσαμε τις ανησυχίες μας για τα αμερικανικά σήματα για την προετοιμασία νέων επιθέσων στη Συρία υπό το πρόσχημα της πιθανής χρήσης «χημικών όπλων» από τους Σύριους. Τονίσαμε ότι μια τέτοια προοπτική μας ανησυχεί σοβαρά. Ζητήσαμε από την Ουάσινγκτον να παρέξει στοιχεία σχετικά με την υποτιθέμενη χρήση χημικών όπλων από τη Δαμασκό και να σταματήσει αν τροφοδοτείται περαιτέρω», δήλωσε ο Ανατόλι Αντόνοφ.

Ο Αντόνοφ κατηγόρησε το Ηνωμένο Βασίλειο ότι συνεργάζεται με τρομοκράτες για να πραγματοποιήσουν μια επίθεση χημικών όπλων που αργότερα θα στοχοποιούσε τη συριακή κυβέρνηση.

"Αυτή η πρόκληση, η οποία προετοιμάζεται με την ενεργό συμμετοχή των βρετανικών ειδικών υπηρεσιών, μπορεί να αποτελέσει πρόσχημα για το δυτικό τρίο (Ουάσινγκτον-Λονδίνο-Παρίσι) να διεξάγει μια άλλη πυραυλική επίθεση κατά της στρατιωτικής και της πολιτικής υποδομής της Συρίας", δήλωσε ο Αντόνοφ.

"Ελπίζουμε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να αποτρέψουν τη χρήση χημικών όπλων από τρομοκράτες και θα ενεργήσουν υπεύθυνα", πρόσθεσε ο Αντόνοφ την Τετάρτη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail