Διπλωματία του κόκορα (κρασάτου) - Σε κατάσταση πολιορκίας το Φαρμακονήσι από τουρκικά ψαράδικα

Freepen.gr - Περικυκλωμένο βρίσκεται το Φαρμακονήσι από τουρκικά ψαράδικα ενώ στην περιοχή, όπως παρουσιάζει το marinetraffic.com, κινούνται και άλλα τουρκικά αλιευτικά που δείχνουν να κατευθύνονται προς ελληνικά χωρικά ύδατα.

Αυτή είναι η διπλωματία του κόκορα αντί της κότας που ακολουθεί η χώρα, με τη διαφορά ότι ο πρώτος βρίσκεται κρασάτος στο πιάτο. Την ίδια ώρα και ενώ οι ψαράδες της Λέρου είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν οι ίδιοι την περιοχή, το Λιμενό Σώμα ανακοίνωσε ότι...διερευνά:

Αναφορικά με τις καταγγελίες Ελλήνων αλιέων περί χρήσης πυρών από τουρκικά αλιευτικά , πρωινές ώρες χθες στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά ν. Λέρου, από το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής γίνεται γνωστό ότι τα υπόψη καταγγελλόμενα έχουν γίνει γνωστά στην αρμόδια Λιμενική Αρχή Λέρου, η οποία τα αξιολογεί και τα διερευνά ενδελεχώς στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί κατόπιν σχετικής ενημέρωσης και της αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής.

Σε κάθε περίπτωση το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πράττει πάντοτε τα εκ του νόμου προβλεπόμενα σε οποιοδήποτε παραβατική συμπεριφορά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail