Οι Φ/Γ Admiral Grigorovich και Admiral Essen σπεύδουν στη Συρία με φόντο την Αγιά Σοφιά - Φόβοι για νέα προβοκάτσια χημικών και επίθεση της Δύσης

Freepen.gr - Σύμφωνα με τον Yoruk Isik του παρατηρητή του Βοσπόρου, το ρωσικό ναυτικό έστειλε μια άλλη σειρά πλοίων προς τα χωρικά ύδατα της Συρίας προκειμένου να αυξήσει το εύρος της ναυτικής της δύναμη στη χώρα.

Αυτή η τελευταία κίνηση έρχεται μόλις 24 ώρες μετά την αποστολή τριών πλοίωνπρος το λιμάνι της Ταρσού στη δυτική Συρία κι όψει αποκαλύψεων περί επικείμενης σκηνοθετημένης επίθεσης με χημικά στο Ιντλίμπ ώστε η Δύση να πλήξει και πάλι τη μαρτυρική χώρα. Μόλις πριν λίγα 24ωρα το Ρωσικό υπουργείο Αμυνας ανακοίνωσε την είσοδο στη Συρία φορτηγών των Λευκών Κρανών με υλικά που χρησιμοποιούνται σε τέτοιες επιθέσεις.

Οι φρεγάτες Admiral Grigorovich και Admiral Essen  εντοπίστηκαν στο Στενό του Βοσπόρου στο δρόμο προς το λιμάνι της Ταρσού.

Εικόνες: Yoruk Isik / Bosphorus Observer





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail