Ηχηρό μήνυμα από το γερμανικό λαό στο Βερολίνο - Το 71% λέει ΟΧΙ σε οικονομική ενίσχυση της Τουρκίας

Freepen.gr - Το 71% των Γερμανών αντιτίθεται στις προτάσεις για παροχή οικονομικής βοήθειας στην Τουρκία καθώς η χώρα αντιμωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας έρευνας.

Η έρευνα διεξήχθη από την Civey, μια εταιρεία μετρήσεων που συσχετίζεται με την εφημερίδα Die Welt, σε απάντηση δήλωσης του ηγέτη του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος Andrea Nahles.

Η έρευνα διαπίστωσε ότι μόνο το 22% των Γερμανών ήταν δεκτικοί στη δήλωση του Nahles, ο οποίος είχε ζητήσει την αποστολή ενός πακέτου βοήθειας στην Τουρκία μετά τη διπλωματική κρίση με τις Ηνωμένες Πολιτείες και την επακόλουθη μείωση της λίρας, η οποία έχασε περίπου το 20% αξία του δολαρίου τον περασμένο μήνα.

"Μπορεί να προκύψει μια κατάσταση όπου η Γερμανία πρέπει να βοηθήσει την Τουρκία, ανεξάρτητα από τις πολιτικές εντάσεις με τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν", ανέφερε ο Nahles, σύμφωνα με τη DW, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που δημοσιεύθηκε στη Γερμανία την Κυριακή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail