Είναι οριστικό και δεν αλλάζει - Η σφαγή των 250 θα αντιμετωπιστεί με πλήρη εκκαθάριση εντός των επομένων 24ωρων

Freepen.gr - Μία από τις μονάδες ελίτ του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) έχει λάβει εντολές για αναπτυχθεί εκ νέου από τη Daraa στην Al-Sweida αυτήν την εβδομάδα.

Σύμφωνα με στρατιωτική πηγή στη Δαμασκό του almasdarnews, η ελίτ 42η Ταξιαρχία του Συριακού Στρατού (Ghiath Forces) του 4ου τμήματος θωρακισμένων έχει εγκαταλείψει ήδη προχωρά προς την έρημο της Badiya Al-Sham ανατολικά της Al-Sweida.

Η 42η Ταξιαρχία έχει αναλάβει την εντολή της Ανωτάτης Διοίκησης του Συριακού Αραβικού Στρατού να οδηγήσει την τελική μάχη κατά του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) στη βορειοανατολική Al-Sweida.

Η στρατιωτική πηγή πρόσθεσε ότι η 42η ταξιαρχία πιθανότατα θα ξεκινήσει την επίθεσή της στην περιοχή Badiya Al-Sham τις προσεχείς ημέρες.

Προηγουμένως, ο Συριακός Αραβικός Στρατός προσπάθησε να συγκρατήσει το Ισλαμικό Κράτος στην περιοχή της ερήμου της Badiya Al-Sham. Ωστόσο όλα άλλαξαν μετά την τελευταία επίθεση με βομβιστές αυτοκτονίας των ισλαμιστών που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο περισσότερων από 250 ανθρώπων στην Sweida.

Λόγω της εγγύτητας της Badiya Al-Sham με την πόλη της Sweida, ο Συριακός Αραβικός Στρατός αποφάσισε να εξαλείψει εντελώς αυτό το μεγάλο διάσπαρτο θύλακα του Ισλαμικού Κράτους πριν μετακινήσει τις δυνάμεις του βορρά προς τη Λατάκεια.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail