Με το δάκτυλο στη σκανδάλη στη Συρία: "Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους μπορούν να χτυπήσουν τη χώρα σε 24 ώρες"

Freepen.gr - Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους θα χρειαστούν μόλις 24 ώρες για να προετοιμάσουν μια πυραυλική επίθεση εναντίον της Συρίας, δήλωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εν μέσω προειδοποιήσεων για πιθανή false flag χημική επίθεση.

Η ομάδα κρούσης του συνασπισμού έχει περίπου 70 ετοιμοπόλεμες μονάδες στη Μέση Ανατολή, δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, σε δημοσιογράφους την Πέμπτη. Το οπλοστάσιο περιλαμβάνει περίπου 380 πυραύλους κρουζ και τα αντιτορπιλικά των ΗΠΑ "Karni" και "Ross" που αναπτύχθηκαν στην περιοχή, φέρουν έκαστο 28 πυραύλους κρουζ Tomahawk.

Νωρίτερα, το Πεντάγωνο απέρριψε τον ισχυρισμό της Μόσχας ότι η Ουάσινγκτον εγκαθιστά στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή. Ένα από τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ, το USS "The Sullivans", απέπλευσε από τον Περσικό Κόλπο μετά τις αναφορές στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφέρει για μια αυξημένη αμερικανική στρατιωτική παρουσία στην περιοχή, σύμφωνα με τη Ζαχάροβα.

Απορρίπτοντας τα νέα της αυξανόμενης παρουσίας τους στην περιοχή, «οι Αμερικανοί στρατιώτες ξέχασαν να αναφέρουν ότι μπορούν να προετοιμάσουν συνθήκες μιας πυραυλικής επίθεσης σε μόλις 24 ώρες. Η ομάδα κρούσης των Ηνωμένων Πολιτειών, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου αποτελείται σήμερα από αεροπλάνα, στρατηγικά και τακτικά αεροσκάφη σε βάσεις στην Ιορδανία, στο Κουβέιτ, την Κρήτη", ανέφερε η Ζαχάροβα.

Η Μόσχα έχει προειδοποιήσει επανειλημμένα περί επικείμενης σκηνοθετημένης χημικής επίθεσης στο Ιντλίμπ της Συρίας για να χρησιμοποιηθεί ως πρόσχημα για μια νέα επίθεση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail