«Μούφα πάγωμα»: Τον Απρίλιο του 2019 έχει προγραμματιστεί η επόμενη παράδοση των F-35 στην Τουρκία

Άνευ ουσίας σε ότι αφορά τις παραδόσεις των F-35, είναι η υπογραφή πoy έβαλε χθες ο N.Tαμπ με την οποία «παγώνει» για 90 ημέρες την παράδοσή τους για τον λόγο ότι τα πρώτα 2 μαχητικά έχουν ήδη παραδοθεί άσχετα αν παραμένουν επί αμερικανικού εδάφους , η εκπαίδευση των πιλότων δεν διακόπτεται η Τουρκία δηλώνει ότι παραμένει στο κονσόρτσιουμ και η επόμενη παράδοση των F-35 είναι το Απρίλιο οπότε τότε θα φανεί αν υπάρχει «πάγωμα» η οχι

Και δεν υπάρχει κανένα πάγωμα γιατί ακριβώς δεν υπάρχει τίποτα να παγώσει: Η επόμενη παράδοση τον F-35 έχει προγραμματισθεί για τον επόμενο Απρίλιο.

Με την ταχύτητα που τρέχουν τα γεγονότα μέχρι τον Απρίλιο μπορεί να έχει γίνει Γ' ΠΠ.

Το σημαντικό είναι ότι στην παρούσα φάση αυτό που υπέγραψε χθες ο Ν.Τραμπ δεν έχει ουσία είναι περισσότερο για τα μάτια του κόσμου

Τα 2 F-35 παραμένουν στην τουρκική ιδιοκτησία και δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για να αφαιρεθούν από την Τουρκία και η επόμενη παράδοση αργεί πολύ.

Ένα ουσιαστικό βήμα θα ήταν το πάγωμα της​ συμμετοχής στο κονσόρτσιουμ αλλά τελευταίες πληροφορίες αντίθετα από ότι αναφέρθηκε χθες λένε ότι η Τουρκία παραμένει στο κονσόρτσιουμ αφού άλλωστε αν αποχωρούσε απο αύριο θα σταματούσε συνολικά η παραγωγή των F-35 για διάστημα το λιγότερο ενός έτους.

Από: pronews.gr
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...