Όπως τότε που χρειαζόταν ένας αντιπερισπασμός - Ο Λουκάς της 17Ν "πιστόλιασε" τα θύματα στο Μάτι

Πάμε σαν άλλοτε λοιπόν. Όπως τότε που όποτε είχαμε στραμμένο το νου μας κάπου, πιστόλιαζε κάποιον φουκαρά η 17Ν και η επικαιρότητα άλλαζε αντικείμενο.

Του Στρατή Μαζίδη

Την στιγμή κατά την οποία όλοι ασχολούνται με τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, το πως αυξομειώνονται τα θύματα, τι συνέβη με επιμέρους λεπτομέρειες, αν δόθηκε ή όχι εντολή εκκένωσης και η κυβέρνηση βρίσκεται στο καναβάτσο, βρέθηκε η λύση.

Ο Λουκάς της 17Ν σηκώθηκε από τον πάγκο. Δε χρειάστηκε να πυροβολήσει απλά να αλλάξει φυλακή, να πάει σε αγροτικές, να μετρά η κάθε μέρα διπλή και κάποια στιγμή να βγει έξω μια καλή. Ίσως άλλωστε να το είχε συμφωνήσει από το καλοκαίρι του 2003. Εκτιμούν ότι ο Λουκάς θα τραβήξει τα φώτα προκαλώντας λιγότερο ή και καθόλου κακό.

Μια φορά πάντως, έστω και παθητικά, ο Λουκάς πιστόλιασε την πυρκαγιά και τα θύματα στο Μάτι. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν κάποιοι.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail