Οι τρομοκράτες του Ιντλίμπ απήγαγαν 16 παιδιά για να τα χρησιμοποίησουν στη χημική προβοκάτσια

Oι τρομοκράτες του Ιντλίμπ απήγαγαν το Σάββατο μια ομάδα παιδιών από τα χωριά Al-Zirbah και Mughair στην επαρχία Χαλεπίου που ανήκει και το κυβερνείο του Ιντλίμπ για προετοιμασία και πραγματοποίηση της χημικής προβοκάτσιας σύμφωνα με τις διαταγές των εντολέων τους. Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας προβλέπει ότι εντός των επόμενων 2 ημερών θα γινει η χημική προβοκάτσια στο Ιντλίμπ. Σύμφωνα με το Υπουργείο θα την κινηματογραφήσουν οι White Helmets και θα την παίξουν τα ΜΜΕ.

Από: dimpenews.com

Άλλη πηγή αναφέρει πως οι τρομοκράτες απήγαγαν 3 οικογένειες που επιχείρησαν να περάσουν από το πέρασμα Abu Duhur στην περιοχή του Ιντλίμπ προ τις περιοχές που ελέγχει ο στρατός. Μεταξύ των απηγμένων είναι 3 γυναίκες και 16 παιδιά. Οι όμηροι οδηγήθηκαν από τους »ενόπλους » προς άγνωστη κατεύθυνση. Αυτό το συμβάν επέρχεται καθώς οι τρομοκράτες παρατηρούν μια σημαντική αύξηση του πληθυσμού που θέλει να διαφύγει από τα κατεχόμενα του Ιντλίμπ μέσω του περάσματος του Abu Duhur στα ΝΑ της επαρχίας του Ιντλίμπ. Το πέρασμα θα παραμείνει ανοικτό ως την επόμενη Κυριακή.

Κυρίως γυναικόπαιδα διέρχονται από το πέρασμα καθώς οι τρομοκράτες έχουν επιτάξει τόσο τα οχήματα όσο και τους άρρενες άνω τους 15 ετών.

Στο μεταξύ δεν υπάρχουν νέα από τα 40 και πλέον γυναικόπαιδα που απήγαγε η ISIS στις 25 Ιούλη από τα χωριά της Sweida.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...