Δήλωση 152 λέξεων του Φώτη Κουβέλη χωρίς κανένα απολύτως νόημα - Πάρε τον στο γαμο σου να του πεις και του χρόνου

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης μιλώντας σήμερα 16-8-2018 στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι μαζί στις 7» και στους δημοσιογράφους Νίκο Ρογκάκο και Μπάγια Αντωνοπούλου, σημείωσε ερωτηθείς για το εάν η ελληνική πολιτική ηγεσία αιφνιδιάσθηκε από την απόφαση για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, υπογράμμισε:

Η εκτίμησή μου στη βάση συγκεκριμένων στοιχείων και δεδομένων ήταν ότι ο χρόνος απελευθέρωσης των δύο στρατιωτικών μας στελεχών θα ήταν μακρύτερος από αυτόν που σημειώθηκε μόλις προχθές. Το γεγονός όμως ότι είχαν προηγηθεί συγκεκριμένες και σημαντικές ενέργειες από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης , με κορυφαίες τις ενάργειες του πρωθυπουργού, του κ. Τσίπρα, έδωσαν το συγκεκριμένο αυτό αποτέλεσμα. Και νομίζω ότι από την πλευρά της Τουρκίας ήταν μία κίνηση καλής θέλησης. Οι όποιες απαισιόδοξες εκτιμήσεις και προβλέψεις γίνονταν, οφείλονταν στο γεγονός ότι ο Ερντογάν και η Τουρκία είχαν βρεθεί σε μία κατάσταση η οποία ήταν εξαιρετικά έντονη αναφορικά με την Τουρκία και στο βαθμό όπου η Τουρκία ήθελε και εξακολουθεί να θέλει τον επαναπροσδιορισμό της εξωτερικής της πολιτικής και των διεθνών της σχέσεων. Θεωρώ όμως ότι η ενέργεια της τουρκικής δικαιοσύνης είναι μία συγκεκριμένη επιλογή του Ερντογάν , αναφορικά με τις σχέσεις που θέλει να διαμορφώσει με την Ελλάδα αλλά και με την Ευρώπη.

Υπάρχει κανένα νόημα στο παραπάνω; Χώρια την...εκτίμησή του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail