Γρήγορα φανουρόπιτα! Ο ΕΦΚΑ εδέησε μετά από 12 μήνες να επιστρέψει χρήματα από όσους πλήρωσαν περισσότερες εισφορές το 2017

Ο ΕΦΚΑ ενημερώνει ότι σήμερα 2 Αυγούστου 2018, θα πιστωθεί στους Τραπεζικούς Λογαριασμούς των δικαιούχων το ποσό επιστροφής που είχε προκύψει από την εκκαθάριση ασφαλιστικών εισφορών έτους 2017.

Ασφαλισμένοι που δεν έχουν δηλώσει Αριθμό Τραπεζικού Λογαριασμού θα πρέπει άμεσα να τον καταχωρήσουν στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr --> Ηλ. Υπηρεσίες --> Ατομικά Στοιχεία -->"Στοιχεία Επικοινωνίας") ή να προσέλθουν στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Μη Μισθωτών υποβάλλοντας αντίγραφο Λογαριασμού, έως 29/08/2018.

Η πίστωση των νέων Λογαριασμών θα πραγματοποιηθεί σε επόμενη μηνιαία ροή, την 31/08/2018. 

Χρειάστηκαν δώδεκα μήνες φημολογιών, πληροφοριών και δημοσιευμάτων ώστε να δεήσει τελικά ο ΕΦΚΑ να επιστρέψει χρήματα σε όσους είχαν πληρώσει περισσότερα για εισφορές το 2017 αφού το 2016 είχαν δηλώσει χαμηλότερο εισόδημα από το 2015 με βάση το οποίο είχαν υπολογιστεί αρχικά οι κρατήσεις.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail