Προλέγουν δράματα στην 116 Α/Μ ΜΠΠ στην Αργυρούπολη από τα καψόνια των ΕΠΟΠ

B_Me / pixabay
EΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ - Υπηρετούμε στη μονάδα της 116 Α/Μ ΜΠΠ στην Αργυρούπολη και συγκεκριμένα στο Στρατόπεδο Δαμιανού (είναι μαζί με άλλες 2 μονάδες, 596 και 71 ΠΕΑ/ΑΠ).
Υπάρχουν συγκεκριμένα ζητήματα που θέλουν να καταγγείλουμε, καθώς πιστεύουμε ότι αν δεν αλλάξουν τα πράγματα τώρα θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. 

Αναδημοσίευση από: diktiospartakos.blogspot.com
Τι γίνεται συγκεκριμένα μέσα στο στρατόπεδο!

Κατά μονάδες η πιο καλή είναι το 596, μετά η 71 ΠΕΑ/ΑΠ και τελευταία η δικιά μας, η οποία θεωρεί τους φαντάρους "πραγματικούς δούλους" όπως το λένε και κάποιοι ΕΠΟΠ.

Αγγαρείες στο τέρμα.

Όταν πάμε να ξαπλώσουμε το μεσημέρι θυμούνται από τα μαγειρεία, αλλά και οι εκάστοτε ΑΥΔΜ να κάνουμε καθαριότητες και όλα τα σχετικά.

Χρόνος μηδέν για ξεκούραση και μετά στα καπάκια υπηρεσία!

Από θέμα υπηρεσίας πάει μέτρια, 4-5 μέσα 1 έξω και αυτή η έξοδος μπορεί και να τύχει 7.30 το απόγευμα.

Εννοείται ότι όταν έχουμε εμπλοκή, υπηρεσιακό δεν δίνουν ούτε για πλάκα παρά το ότι είναι εντολή της Ταξιαρχίας ανά 3 μέρες υπηρεσίας να δίνεται υπηρεσιακό.

Συγκριτικά με τους ΕΠ.ΟΠ. που εκτελούν υπηρεσίες, γκρινιάζουν και οι ίδιοι με τον αριθμό, οπότε κάποια στιγμή τυχαίνει να κάνουμε και δικές τους με εντολή διοικητή όπως λένε στα γραφεία μέσα!!!

Το πιο σοβαρό στην όλη υπόθεση είναι ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ εμάς και των ΕΠΟΠ, μας "κολλάνε" πραγματικά όμως ψάχνοντας αφορμή για να μαλώσουμε και φυσικά να βγούμε αναφερόμενοι όπως πάντα!

Δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε....

Απών εννοείται είναι ο διοικητής που δεν θέλει καν να μας ακούσει εάν έχουμε και κανένα παράπονο ή να προτείνουμε κάτι άλλο!!!

Δεν υπάρχει κατανόηση πουθενά και όταν πρόκειται να πάρουμε άδειες.......ΣΟΚ!!

Δεν μας βάζουν όποτε θέλουμε εμείς αλλά αυτοί !!!

Καλά ακούσατε!

Η 71η Ταξιαρχία όπου και ανήκουμε, δεν επεμβαίνει ποτέ για θέματα τέτοια, μόνο όταν πρόκειται για υπηρεσίες και να ζητήσουν άτομα για αποσπάσεις.

Εδώ τώρα μπαίνει το ΠΚΕΕΥΕ το οποίο είναι ένα φυλάκιο που αποκλειστικά το έχουμε σαν μονάδα εμείς!

1 ΕΠΟΠ κάθε μέρα και μετά εμπλοκή εμάς όσοι πάμε (4 άτομα ή 6 από 6 έως 8 ημέρες). Προσπαθούμε να κάνουμε υπομονή αλλά δεν γίνεται, κάτι πάντοτε θα πάει στραβά και θα μας πηγαίνουν χαλιά.

Ευτυχώς να λέμε που δεν είναι Στρατοπεδάρχης ο διοικητής μας γιατί αλλιώς όλες τις υπηρεσίες θα τις παίρναμε εμείς!!

Ένας άνθρωπος ο οποίος δεν μπορεί να διοικήσει καθώς αντιδράει στα πάντα και δεν μπορεί να δώσει λύσεις και παρόλα αυτά τον κάνουν τα στελέχη ήρωα αφού τους απαλλάσσει από υπηρεσίες όταν μπορεί!

Πρέπει επιτέλους η Ταξιαρχία να επέμβει.

Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, τότε με τις πιέσεις και τα καψόνια από τους ΕΠΟΠ θα έχουμε δραματα!

Την ψυχολόγο μόνο λυπάμαι που από τις τόσες φορές που έχουμε πάει και έχουμε μιλήσει πως και δεν έχει παραιτηθεί ακόμη.

Προσπαθεί να βρει λύσεις και αυτή, άλλα που είναι μικρή στον βαθμό και αυτά περνάνε σε 3ο χρόνο!!!
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...