Viva de la Kotzias! Ο ΥΠΕΞ στη Λα Παζ ντυμένος Ινκας αφού "έλυσε" τα έθνικα θέματα

Freepen.gr - Στη Λα Παζ της Βολιβίας βρίσκεται ο υπουργός εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς στο πλαίσιο της 2ης Υπουργικής Διάσκεψης του Φόρουμ των Αρχαίων Πολιτισμών. Ο ΥΠΕΞ υπογράμμισε την ευγένεια των ντόπιων σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως "αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η ζωντάνια του πολιτισμού της Βολιβίας, η ευγένεια και το χαμόγελο των ανθρώπων. Δεν συνάντησα άνθρωπο που να μην ήταν ευγενής. Ζήτω η Βολιβία!"



Πρόκειται για την Δεύτερη Υπουργική Σύνοδο του ACForum, μετά την Ιδρυτική Διάσκεψη του έλαβε χώρα στις 23-24 Απριλίου 2017 στην Αθήνα, κατόπιν ελληνικής πρωτοβουλίας.

Οι συζητήσεις θα εστιαστούν στην λήψη μέτρων για την ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ των μελών του ACForum, με έμφαση, μεταξύ άλλων, στην προστασία της πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς, την επιστροφή πολιτιστικών αγαθών στις χώρες προέλευσής τους, την προώθηση της παγκόσμιας κατανόησης των αρχαίων πολιτισμών και της σημασίας τους στην αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail