Όταν το top10 μονοπωλείται από μικροσκοπικά μπικίνι και σμιλεμένα οπίσθια

Μα γιατί δεν αντιδρά κανείς; Διότι πολύ απλά κανένας δεν ενδιαφέρεται. Παρακολουθώ από καιρό τις δημοφιλείς ειδήσεων δύο μεγάλων και σοβαρών ιστοσελίδων. Το top10 μονοπωλείται από ζουμερά καπούλια, τα πιο σμιλεμένα οπίσθια του instagram (μάτσο οι κώλοι εκεί έξω) και μικροσκοπικά μπικίνι! Λες και υπάρχουν μπικίνι που είναι τεράστια.

Του Στρατή Μαζίδη

Όποιος πάει στην παραλία, γίνεται είδηση. Παίκτες των reality games αποτελούν το συνεχές τροφοδοτούμενο καύσιμο ενός αναγνωστικού κοινού που αρχικά επιβράβευσε και πλέον συνήθισε. Και εντάξει να το καταλάβουμε. Υπάρχει ανάγκη ροής αναρτήσεων, να δούμε κι ένα ωραίο σώμα. Να διαβάσουμε μια πιο χαλαρή είδηση. Αλλά αντίστοιχα τόσα σοβαρά άρθρα, κείμενα, σκέψεις, προβληματισμοί, ιστορικά αφιερώματα πάνε άπατα.

Σκοπιανό, ελληνοτουρκικά, Κύπρος, παράνομη μετανάστευση, οικονομία. Δεν απασχολούν. Δε μας ενδιαφέρουν. Δίπλα μας σκάει ο όλμος, αλλά το ροχαλητό μας υπερβαίνει τον ήχο της έκρηξης. Μια κοινωνία πλαδαρή που δεν σκέπτεται, δεν εξετάζει, δε συζητά, δεν αντιπαρατίθεται, δε διαφωνεί, δεν προβληματίζεται.

Δε θέλουμε να κουράσουμε το μυαλό μας. Μας αρκεί να χαμογελάσουν τα μάτια μας.

---
photo: chriscarroll071158 / pixabay
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail