Το θέμα δεν είναι ότι απελάθηκαν οι Ρώσοι διπλωμάτες αλλά πως δεν υπήρχε κανένα αντάλλαγμα


Το θέμα δεν είναι ότι απελάθηκαν οι Ρώσοι διπλωμάτες. Το ζήτημα είναι πως απελάθηκαν χωρίς κανένα αντάλλαγμα ενώ ποτέ δεν έχουν απελαθεί ή χρησιμοποιηθεί προς όφελος των εθνικών συμφερόντων οι Τουρκοπράκτορες στη Θράκη.

Το θέμα είναι ότι υπάρχουν προσκυνημένοι που δε διεκδικούν τίποτα προς όφελος των εθνικών συμφερόντων είτε από τους Αμερικανούς είτε από τους Ρώσους. Ιδεοληπτικοί άσχετοι που θεωρούν ότι οι Ρώσοι είναι φίλοι μας ενώ αυτοί ξεκίνησαν στα πλαίσια του πανσλαβισμού την αμφισβήτηση της ελληνικότητας στη Μακεδονία. 

Δειλοί καρεκλοκένταυροι που ακολουθούν τις επιταγές των ΗΠΑ και της Γερμανίας χωρίς καμία διαπραγμάτευση προς όφελος των εθνικών συμφερόντων και ένας λαός μόνος του να ψάχνει στηρίγματα για να υπερασπιστεί την ταυτότητά του.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

---
photo: GORBACHEVSERGEYFOTO / pixabay
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail