Tamam Başbakan Tsipras – Tamam Bakan Kotzias…


Μην ακούτε κανέναν εσείς! Ψηφίστε Τσίπρα για να φτάσει ξανά η Τουρκία στη Βιέννη!

Του Γιώργου Αδαλή

Νέα Τουρκική Κυβέρνηση: Να σας τα πω στα γρήγορα γιατί είμαι στο χαλαρό μου αυτές τις μέρες:

- Μπεράτ Αλμπαϊράκ: Ο γαμπρός του Ερντογάν στο Υπ.Οικονομίας που έφυγε από το Ενέργειας αφού έφερε τον "Πορθητή"!

- Ο Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγός Χουλουσί Ακάρ απευθείας στο Άμυνας μαζί με την στολή του! Ξέρετε, αυτός που έδρασε στον πόλεμο της Βοσνίας και συντόνιζε της σφαγές! Δεν ξέρετε βέβαια γιατί είχε το ψευδώνυμο «Σερί Πασά»! Σας αφήνω να το βρείτε μόνοι σας!

- Ο Φατίχ Ντονμέζ στη θέση του γαμπρού στο Ενέργειας να κατευθύνει τον "Πορθητή" σε Αιγαίο και Κύπρο!

Οι υπόλοιπες αλλαγές δεν έχουν καμία σημασία! Τι σημαίνουν όμως αυτές οι τρεις αλλαγές λοιπόν για να μην σας κουράζω κι έχει και ζέστη σήμερα;

Tα λεφτά από την ΕΕ και τον ΟΗΕ για την παράνομη μετανάστευση πάνε πλέον απευθείας στο σπίτι του Σουλτάνου και γίνονται … οικογενειακή υπόθεση! Οσα περισσεύουν επενδύονται σε θερμά επεισόδια με την Ελλάδα και τους Κούρδους της Ανατολικής Τουρκίας! Τα υπερκέρδη επενδύονται από τον NεοΟθωμανό στην αγαπημένη του Royal Dutch Shell.

Και κάπου εκεί στο βάθος, τα ψίχουλα, ότι πέφτει κάτω από το τραπέζι, τα μαζεύουν οι Προοδευτικοί που ψηφίσατε εδώ στην Ελλάδα, για να ξεπληρώσουν τα χρέη των κομμάτων τους, των καναλιών τους και για να σας κάνουν να ανεχτείτε τον πόλεμο που συντονίζει ο Σουλτάνος στα Βαλκάνια! Εναν πόλεμο που αιτία θα έχει τί άλλο; Την "συμφωνία ειρήνης" των Πρεσπών που δεν είναι τίποτε άλλο, παρά η εγγύηση του εμφύλιου αλληλοσπαραγμού που προωθεί ο Ερντογάν στα Σκόπια!

Μην ακούτε κανέναν εσείς! Ψηφίστε Τσίπρα για να φτάσει ξανά η Τουρκία στην Βιέννη όπως τότε, με τον «Μαύρο Βεζίρη» Καρά Μουσταφά! Μόνο που αυτή τη φορά θα έχει το σικ παρατσούκλι, «Σερί Πασά» και έχει εργαστεί ήδη 30 χρόνια γι αυτό!!! Μην πιστεύετε αυτούς τους … άτιμους Αυστριακούς που δεν θέλουν τα Σκόπια να ονομαστούν Μακεδονία και βάζουν βέτο σε αυτήν! Οι Τσιπροκοτζιάδες ξέρουν καλύτερα!

Τέλος, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η τιμή του σανού, χάριν στην …Αριστερή μας κυβέρνηση, έπεσε κατά 50% στις διεθνείς σανοχρηματαγορές!

Tamam Başbakan Tsipras...
Tamam Bakan Kotzias…

ΥΓ.
Αυτά και πάω για μπάνιο, απ την άλλη πλευρά αυτή τη φορά! Στην Ακτή Λαγομάνδρα βγήκαν ... φώκιες που το παίζουν γοργόνες!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail