Συμφορά! Δηλαδή τώρα δε θα στείλουμε ζαρζαβατικά στο Βλαδίμηρο για να μας δώσει Sukhoi;

Netsyscom / pixabay
Απελάσαμε τους δύο Ρώσους διότι προσπαθούσαν να παραβιάσουν ανοικτή πόρτα όσον αφορά το σκοπιανό και πήγαν να ελέγξουν τη χώρα, την εκκλησία και ό,τι άλλο θέλετε, συμπληρώστε το. Άλλωστε κανείς δεν ενημέρωσε επίσημα τι συνέβη.

Του Στρατή Μαζίδη

Και τώρα τι θα γίνει; Δε θα πάρουμε τα Sukhoi που μας δίνει ο Βλαδίμηρος πληρώνοντας μέρος τους με ντομάτες, μαρούλια και πιπεριές; Δεν το λέω εγώ, το έχει αναφέρει πολιτικός, πρώην κοινοβουλευτικός που φιλοδοξεί να ξαναπεράσει την πόρτα της Βουλής.

Η αλήθεια είναι ότι οι Ρώσοι δεν έκαναν ποτέ τίποτε για εμάς. Όπως κι εμείς δεν κάναμε για αυτούς. Απεναντίας ήμασταν πάντα στο αντίθετο στρατόπεδο.

Η πραγματικότητα είναι πως είτε λέγεται Ρωσία, είτε οτιδήποτε, για να σε λάβει κανείς σοβαρά υπόψη θα πρέπει να έχει αντίστοιχο πρόσωπο. Εμείς δεν κάναμε business με τη Ρωσία. Δεν έχουμε συμβόλαια για Mig, Sukhoi και πυρηνικούς σταθμούς. Ένα αντι-αεροπορικό βρέθηκε από σπόντα στα χέρια και σαπίζει αποθηκευμένο.

Υπάρχει μόνο μια βαθιά ιστορική συμπάθεια η οποία όμως στην πράξη δεν πραγματώνεται. Το ερώτημα είναι τι παίρνουμε από αυτούς στους οποίους δείχνουμε τυφλή υπακοή. Τίποτε!


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail